događanja - cirkus

vertical horizontal
 • Noć Cirkusa 2021.

  12. 13. i 14. studeni 2921. Pogon Jedinstvo, Velika dvorana, Trnjanski nasip bb Kinoteka, Kordunska ulica 1 Treća 72-satna Noć Cirkusa dolazi pod znakom ponovnog okupljanja!

 • ROOM 100 kolektiv „gostuje“ u San Franciscu!

  Splitski suvremeni cirkuski kolektiv ROOM 100 sudjeluje na znanstveno-istraživačkoj konferenciji „Circus and its Others“ koja se od 4. do 7. studenoga održava u San Franciscu! Radi se o međunarodnoj i interdisciplinarnoj konferenciji koja ove godine istražuje načine na koje suvremeni cirkuski...

 • The Exhibition project: When Circus Is Not Itself Anymore

  Finalna izvedba/performans projekta The Exhibition project: When Circus Is Not Itself Anymore ce se održati danas, 25.10.2021. s pocetkom u 16.00 sati na Peristilu, Split.

 • JAVNI POZIV ZA UMJETNIČKU SURADNJU

  JAVNI POZIV ZA UMJETNIČKU SURADNJU - Collaboration laboratory for interdisciplinary practices Otvoren je javni poziv za umjetničku suradnju na internacionalnim interdisciplinarnim projektima i projektima suvremenog cirkusa u listopadu i studenom!

 • Stickman

  Poštovani,ovim putem vaš obavještavamo o programu u sklopu Ciklusa predstava suvremenog cirkusa i molimo vas  da kroz vaše medije prenesete informacije o istom.U srijedu 20.10.2021. na Maloj sceni Doma mladih s početkom u 19:00 Cirkus Kolektiv organizira izvedbu predstave Stickman, irskog umjetnika...

 • 5. Festivala grafoskopa

  Autonomni kulturni centar i Kazalište sjena Tripstih pozivaju vas na 5. Festival grafoskopa koji će se održati od 14.10 do 21.10. 2021, u Pogonu Jedinstvo, Zagreb.

 • Open stage 4

  Poštovani, ovim putem vaš obavještavamo da udruga Cirkus Kolektiv organizira 4. po redu Open stage, otvorena večer performansa. Open stage večer će se održati 09.10.2021. na platou Doma mladih u Splitu.

 • JAVNI POZIV ZA IZVOĐAČE – 4. OPEN STAGE

  Cirkus Kolektiv - udruga za suvremeni cirkus i srodne umjetničke prakse vas poziva da prezentirate svoje umjetničke točke na 4. Open stage-u, otvorenoj večeri performansa!

 • Stiže drugo izdanje festivala suvremenog cirkusa "Festival neobičnih obitelji"!

  Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvog izdanja, Festival neobičnih obitelji ponovno stiže u Split – veći, bolji i šareniji! U organizaciji suvremenog cirkuskog kolektiva ROOM 100, od 9. do 12. rujna 2021. na 3 lokacije u Splitu 18 umjetnika iz Francuske, Španjolske, Grčke i Hrvatske izvest će 7...

 • DOSTAVA KULTURE POD VAŠIM BALKONOM - KULTURAN ULIČNI FESTIVAL -KUF 2021

  Rujan u Zagrebu sada već tradicionalno postaje Kulturan mjesec koji donosi radost ispod vašeg prozora. Nakon što smo, dosada, u predhodnim godinama, dostavili umjetnost u osam kvartova, Kulturan Ulični Festival – KUF , u svom trećem izdanju putujući po zagrebačkim kvartovima dostavlja NAJVEĆE...

 • KULTURAN ULIČNI FESTIVAL

  Kulturan Ulični Festival – KUF , u svom trećem izdanju po zagrebačkim kvartovima i ovog rujna donosi NAJVEĆI SHOW NA SVIJETU POD VAŠIM BALKONOM!!!

 • LJETNI CIRKUSKI KAMP ZA DJECU

  Udruga Cirkus Kolektiv organizira LJETNI CIRKUSKI KAMP ZA DJECU koji ce trajati od 27.08.2021. do 31.08.2021.!

 • Cirkusko lutkarska predstava u Domu mladih

  U ponedjeljak 12.7.2021. u 20:00 na Maloj sceni Doma mladih Petra Najman izvest će predstavu u nastajanju „Moja smrt i ja“ u kojem kroz cirkuske i lutkarske elemente obrađuje temu smrtnosti.

 • Cirkus otvara ovoljetnu sezonu Martinske u Šibeniku

  Uslijed otkazivanja Regiusa termini održavanja cirkuskih predstava pomiču se na 8. do 11.7.