Mali adventski cirkus u Ribnjaku

Povodom nadolazećih blagdana Centar mladih Ribnjak u suradnji s Teatar PocoLoco donosi jedinstveno iskustvo gdje se Mali cirkus u Ribnjaku susreće s Adventom i Djedicom.

Teatar Poco Loco igrat će predstavu "Ljubiti, samo ljubiti", prema tekstu Zvonimira Baloga. Priča o Pužu i njegovoj ljubavi prema Ružici pokazuje upravo one, pomalo zaboravljene, vrijednosti blagdana, kao što su darivanje i ljubav.

Kako to ne bi bilo samo to, za vas smo organizirali oslikavanje lica, izradu likova od balona i dolazak Djedice s kojim se možete družiti, fotkati i šapnuti mu svoje skrivene želje i dobiti neku slatku sitnicu bilo da ste bili dobri ili ne tako jako dobri ove godine.

Druženje s Djedicom bit će nakon svake predstave, a oslikavanje lica i likova od balona bit će prije i poslije predstave.

Vidimo se 22.12.2018. u Centru mladih Ribnjak na Malom adventskom cirkusu u Ribnjaku!

Cijena ulaznice je 35 kn za sve uzraste (djeca, mame, bake, tete, tate, dede, stričevi... ne diskriminiramo nikoga) i možete ih kupiti na mojekarte.hr ili rezervirati na 01/4814734

**** Roditelje molimo ukoliko žele da Djedica na kraju predstave uruči poklon djetetu, da donesu poklon s jasno i čitko ispisanim imenom djeteta. ****

facebook mali

ADVENTSKI CIRKUS 1