Projekcija Kina Cirkus u klubu Močvara

Kino Cirkus u klubu Močvara u Zagrebu!

Vrijeme: 12.12.2020. u 19:00
Mjesto: Klub Močvara (Trnjanski nasip bb, 10000 Zagreb)
Website: https://www.facebook.com/events/2821129724814142

 Posljednja ovogodišnja Kino Cirkus projekcija održat će se u klubu Močvara u Zagrebu u suradnji s Cirkoramom! U subotu 12. prosinca u 19:00 prikazat ćemo međunarodno nagrađivani dokumentarni film „Even When I Fall“ engleskih redateljica Sky Neal i Kate McLarnon.

Tinejdžerice Sheetal i Saraswoti upoznale su se u utočištu u Katmanduu, gdje su dovedene iz indijskog cirkusa kojem su bile prodane kao djeca. Sheetal i Saraswoti preživjele su trgovinu djecom, ali kakva je budućnost ovih mladih žena koje se vraćaju kući u Nepal, u dom kojeg se jedva sjećaju? "Even When I Fall (


★★★★“Gripping, occasionally dreamlike and unexpectedly uplifting”– The Times
★★★★“The most feel good film of the week”– Financial Times
★★★★“Sensitive, intimate, graceful”– Total Film
★★★★“Visually arresting”– Little White Lies
★★★★“Beautifully shot” – The Irish Times 

Film se prikazuje s engleskim podnaslovima.
Filmska projekcija „EvenWhen I Fall“ dio je projekta "Cirkus na margini" nositelja ROOM 100 i partnerskih organizacija Cirkus Kolektiv, Festival mediteranskog filma Split, Udruge za promicanje kulture i umjetnost Dobre Dobričević, Udruge za kulturu i umjetnost Punktum i udruge Cirkorama. Program se provodi kroz platformu Clubture network.

Donatori programa i razmjene i suradnje su: Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Zagreb - gradski ured za kulturu, Zaklada Kultura nova i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva / kroz projekt Centri znanja.

Rad kolektiva ROOM 100 podržala je Zaklada Kultura nova.
Program organizira Cirkorama u suradnji s ROOM 100 i Klubom Močvara, a sufinanciran je sredstvima Zaklade kultura nova, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba.