Konferencija "Žena s vizijom i dušom", intervju s organizatorom

Razgovarali smo s Miroslavom Skenderom, organizatorom konferencije obećavajućeg naziva – Žena s vizijom i dušom. Saznajte zašto muškarac organizira konferenciju za žene...

Prije svega, recite nam neke osnovne informacije o samoj konferenciji.

Konferencija se održava 10.2. u prelijepoj velikoj dvorani Hrvatske obrtničke komore koja nas je sponzorirala, od 10.00 do 15.00 sati. Predavači/ce su redom: Miroslav Skender, Jelena Skender, Irena Borovina, Elvira Mlivić Budeš, Lidija Nikolić, Vanja Bokun Popović.

Koji je cilj Konferencije?

Cilj je na primjerima pokazati i sve zainteresirane potaknuti da shvate kako ne moraju odustati od vizije da bi živjeli/e iz srca, niti odustati od srca, ako imaju poslovni cilj, ili cilj u karijeri. Poslovanje i djelovanje iz srca su kompatibilni i ta povezanost je, zapravo, jedini ispravan način funkcioniranja.
Također, želimo podržati one kojima je podrška potrebna te dovesti na Konferenciju one koji/e podršku mogu dati. Djelujemo iz ženskog principa povezivanja i suradnje. Ne želimo da sve ostane samo na riječima.

Je li Konferencija samo za žene?

Ne, naprotiv! Osobno sam primjer kako muškarac može uz pomoć ženskih principa doprinositi široj zajednici te ostvarivati vlastite ciljeve i snove. Ženski principi su tu da nam služe, no mi smo to zaboravili, te smo ih zamijenili borbom i konkurencijom. Hajdemo zato zajedno – doći do balansa, izbaciti strah i borbu, i umjesto toga rasti kroz suradnju, podržavanje, povjerenje...

Tu ste djelomično odgovorili zašto muškarac organizira ovu konferenciju, postoji li još neki razlog za vaš angažman?

Da. Ženski principi djeluju. Uvjerio sam se u to na vlastitom primjeru te primjerima muških i ženskih klijenata. Važno je da principe koristimo. No, sama organizacija Konferencije se pojavila kao ideja kad sam vidio koliko bogatstvo iskustva, znanja i primjene ovih znanja imam oko sebe, kroz divne žene s kojima surađujem, pa sam ih pozvao da svoja iskustva i znanja stave u službu zajedničkog rasta.

Poruka za čitatelje/ice?

Pozivam zato sve zainteresirane za (osobni) razvoj da dođu, te time podrže i postanu dio ove divne priče, koja je već sada zaista lijepo prepoznata.

Više informacija pronađite na FB eventu.
Posjetite FB stranicu.
Ili odmah kupite ulaznice putem sustava Entrio.