"Priča mi se priča" predstave za djecu u ožujku

Potpuno drugačije, interaktivne i zabavne pričaonice za najmlađe (3+) i cijelu obitelj! Ciklus pričaonica "Priča mi se priča" u mjesecu ožujku u Centru mladih Ribnjak nastavlja se nedjeljom u 10.30 i 11.30 sati. Za čitatelje/ice Drumtidama u mogućnosti smo darovati 2 gratis ulaznice za svaku nedjelju, u terminu prema izboru...

NEDJELJOM OD 10.30 I 11.30 SATI - koncertno čitanje bajki uz pratnju ilustracija sa grafoskopa i glazbe uživo, u ožujku 2018:

04. 3. - Šuma Striborova - uz simultani prijevod na znakovni jezik
11. 3. - Djed i repa
18. 3. - Palčica - uz simultani prijevod na znakovni jezik
25. 3. - Sedmoglavi zmaj

Cijena ulaznice: 15 kn.

Blagajna Centra mladih Ribnjak: ulaznice je moguće kupiti na dan izvedbe, u radno vrijeme blagajne od 9.30 do 11.30 sati Online kupnja ulaznica: ulaznice se unaprijed mogu kupiti na www.mojekarte.hr. Nakon kupnje online, s dobivenim vaučerom podižete svoju ulaznicu na blagajni CM Ribnjak 15 min prije početka predstave.

Rezervacije i poklon-ulaznice: pocoloco.rezervacije@gmail.com, mob 0912543160.
Rezervirane ulaznice mogu se kupiti na blagajni Centra mladih Ribnjak, na dan izvedbe, do 30 min prije početka predstave.
U slučaju nemogućnosti dolaska, molimo vas da rezervirane ulaznice odjavite.

 

4. ožujka 2018. Teatar Poco Loco / „PRIČA MI SE PRIČA: Šuma Striborova"
Kome je milija njegova nevolja nego sva sreća ovoga svijeta? Koje boje je Striborova kabanica? Što je to dub? Kakve cipele nosi Malik Tintilinić? Tko je to proždrljiv, nazloban, jezičljiv i goropadan? Upoznajte snagu majčinske ljubavi uz pomoć Teatra Poco Loco koji će vam od prvog do zadnjeg slova ispričati "Šumu Striborovu" Ivane Brlić Mažuranić. Poslušajte čaroliju i bogatstvo jezika naše legendarne autorice uz milozvučnu melodiju lutnje.
Igraju: Zrinka Kušević, Ugo Korani, Maja Kovač, Marko Movre Lutnja: Igor Paro
Režija i ilustracije sa grafoskopa: Renata Carola Gatica.
Pričaonica će biti simultano prevođena na hrvatski znakovni jezik.
Stručni komunikacijski posrednici/e - prevoditelji/ce: Nives Gotovac i Tomislav Radošević, Hrvatsko društvo stručnih komunikacijskih posrednika za gluhe osobe.

11. ožujka 2018. Teatar Poco Loco / „PRIČA MI SE PRIČA: Djed i najveća repa u svemiru"
Djed i baka su tužni jer repa nije rodila. Što sad? Odluče posaditi Genijalno Mega Ogromno zrno i tako se konačno osladiti repicom. Ali jao! Iz tog neobičnog zrnarepa ne prestaje rasti sve dok ne preraste čak i planet Zemlju! Svi se čude. Čudi se djed, čudi se baka, čude se susjedi, čude se kumovi, čude se kokoši, krave, mačka, pas, pilići, purani, ma baš svi!
Igraju: Maja Katić, Dunja Fajdić, Marko Movre
Ukulele: Maja Katić
Ilustracije sa grafoskopa: Petra Bokić Redateljica: Renata Carola Gatica

18. ožujka 2018. Teatar Poco Loco / PRIČA MI SE PRIČA / "Palčica" Prema priči H.C. Andersena Teatar Poco Loco ispričat će priču o majušnoj djevojčici, nježnoj kao latici koja je tražila svoju sreću. Dobra i malena Palčica, sama i drugačija, pomagala je svima koji su pomoć trebali, iako su neki prema njoj bili i zločesti. Žaba krastača i njen sin oteli su je, hruštevi su je zadirkivali, mišica joj je pomogla, ugledni Krt odveo ju je pod zemlju...Srećom, Lastavica je Palčicu odvela u tople krajeve gdje se djeca smiju i tamo...E, što je tamo bilo ispričat će nam lastavica na Ribnjaku! Ilustracije za Poco Loco "Palčicu" napravila je naša poznata umjetnica Ana Kolega.
Igraju: Dunja Fajdić, Zrinka Kušević, Marko Movre, Ana Kolega
Udaraljke i marimba: Ivana Đula Režija i ilustracije sa grafoskopa: Renata Carola Gatica Pričaonica će biti simultano prevođena na hrvatski znakovni jezik.
Stručni komunikacijski posrednici/e - prevoditelji/ce: Nives Gotovac i Tomislav Radošević, Hrvatsko društvo stručnih komunikacijskih posrednika za gluhe osobe.

25. ožujka 2018. Teatar Poco Loco / „PRIČA MI SE PRIČA: Sedmoglavi zmaj"
Teatar Poco Loco vas poziva na priču "Sedmoglavi zmaj", nastalu prema raznim pričama Zvonimira Baloga koje objašnjavaju kako je teško imati sedam glava, jer svih sedam usta treba nahraniti, sve te zube u svih sedam glava treba oprati, kosu na svih sedam glava našamponirati, svih četrnaest pari ušiju pročačkati i svaki dan sedam puta svakom susjedu zaželjeti "Dobro jutro!"
Igraju: Maja Katić, Zrinka Kušević, Maja Kovač
Usna harmonika: Igor Baksa
Ilustracije sa grafoskopa: Petra Bokić Redateljica: Renata Carola Gatica