Program Studija Smijeha od 12. do 18.06. 2017.

Novi program Studija smijeha: Ružičaste naočale Marine Orsag, KAJ BRE?!, Kako (pre)živjeti u obitelji – Tips &Tricks Saše Turkovića, EX YU LADIES NIGHT, AMATERAPEUTI Nedjeljnji chill koncert!

SRIJEDA 14.06. u 20.30h „Ružičaste naočale“ Marina Orsag stand up comedy show

http://studiosmijeha.hr/predstava/ruzicaste-naocale-marina-orsag-comedy-show/ 

“Draga stand up publiko... u zadnjih jedanaest godina rada u stand up komediji, te kroz život, shvatila sam koliko je bitno gledati na svijet oko sebe pozitivno i zadržati dijete u sebi. Sve se može kad se hoće. I zato u ovom trećem solo-showu odlučila sam s vama podijeliti sve one pozitvne stvari u životu, a i one negativne kroz smijeh okrenuti na pozitivu. Dođite se družiti sa mnom i u sat i pol promatrati svijet kroz moje ružičaste naočale.”
U svom trećem solo stand up showu, Marina će s vama proći kroz faze djetinjstva, odrastanja, neodrastanja, izgubljenih i nađenih ljubavi, te kroz sve one sitne apsurdne stvari koje nas svakodnevno okružuju.
Sukladno stanju u državi u kojoj svaki dan plačemo od razočarenja, tuge i šoka, doći na sat i pol plakanja od smijeha, više je nego potrebno svima od nas.
Upad 40 kn

U jedanaest godina karijere Marina iza sebe ima preko 1800 nastupa, titulu najbolje ženske stand up komičarke Balkana 2013-te, te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015-te na Jokenation natjecanju. Vrijeme je i za treću, ovaj puta malo veću solo turneju po cijeloj regiji.
Osim toga Marina je veliko dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota.

 

ČETVRTAK 15.06. u 20.30h „KAJ BRE?!“ Stand up comedy show

http://studiosmijeha.hr/predstava/kaj-bre-stand-up-comedy-show-2/ 

Stand up „fajt“ simboličnog naziva “Kaj bre?” spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose. Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas.
Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom showu.

Upad 40 kn

 

PETAK 16.06. u 20.30 h „Kako (pre)živjeti u obitelji – Tips &Tricks“ Saša Turković One Man Show

http://studiosmijeha.hr/predstava/prezivjeti-obitelji-tips-tricks-sasa-turkovic-one-man-show/ 

Nakon višegodišnjeg boravka na našoj stand up sceni, vrijeme je za One Man Show Saše Turkovića!
Osim bogatog komičarskog iskustva Saša je i vrlo iskusan suprug i otac te će u svom prvom showu pričati o klasičnim problemima jedne sasvim (NE)obične hrvatske obitelji, ratama za kredit, neplaćenim računima, djeci, džeparcu...

Naš se Saša u obiteljskom životu snalazi kao i Bear Grylls u divljini, a ako vas zanima kako to uspijeva, dođite ga poslušati i nasmijati se njegovim “trikovima” i još boljim savjetima.
Najstariji (godinama, a ne stažem) stalni komičar studija smijeha ... fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena.
Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima.
Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u Studio Smijeha – ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu.
Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna ...
nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani.
Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h ... teško ostaje budan.
Misli su mu prljave, a humor čist ... bez previše psovki i vulgarnosti.
Saša malo slabije čuje i ne govori mađarski, tako da, ako mu se želite obratiti tijekom nastupa, molimo Vas da govorite glasnije i nikako ne na mađarskom.

Upad 40 kn

 

SUBOTA 17.06. u 21.00 EX YU LADIES NIGHT Stand up show

http://studiosmijeha.hr/predstava/ex-yu-ladies-night-stand-up-show/ 

Vrijeme je za još jednu žensku večer u Studiju Smijeha!
Ovoga puta uživati ćete u sat i pol smijeha naših komičarki iz Hrvatske, Srbije i Hercegovine.

Nastupaju:
Marina Orsag (HR), Miranda Lončar (BiH), Jelena Radanović (SRB) i Vlatka Mifka (HR).

One će vam svakako dokazati kako žene itekako imaju smisla za humor i razbiti predrasude da je stand up isključivo “muški posao”.
Upad 40 kn

 

NEDJELJA 18.06. u 19.00 h AMATERAPEUTI Nedjeljnji chill koncert

http://studiosmijeha.hr/predstava/amaterapeuti-nedjeljnji-chill-koncert/ 

Ove nedjelje pozivamo vas na terapiju glazbom.
Zachillajte s nama uz odlične “Amaterapeute”! Amaterapeuti ...

Ivana Klubička vokal i Matej Pavlić gitara.

... vokalno-instrumentalni sastav koji aktivno djeluje od 2015. godine, a u radu ih vodi uvjerenje da prava frekvencija i prava riječ čine srž pravog ozračja. Probranim repertoarom sačinjenim od obrada manje i više popularnih pjesama pozitivne i/ili nostalgične tematike i/ili zvuka žele, prije svega, stvoriti ljekovitu atmosferu.
Upad 20 kn

 

Rezervacije za sve predstave vrijede do 21h dan prije predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.
Rezervacije primamo na moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
Ulaznice možete kupiti i online putem linka: http://studiosmijeha.hr/ulaznice/ 
Nova lokacija Studija Smijeha je Hebrangova 10, ulaz iz Gajeve