Points of You - coaching igra za rješavanje problema

Pozivamo Vas na novu Planetopijinu srijedu, 26.10. u 19 sati! Uz promotivnu prodaju brojnih Planetopijinih naslova povodom obilježavanja 10 godina Planetopije, na svakom predavanju darivat ćemo nekoga od Vas knjigom ili drugim prigodnim poklonom naših partnera! 

Fotografija, riječi i glazba mogu nas putem asocijacija odvesti do posve iznenađujućih i neočekivanih uvida. Dovoljno je postaviti pitanje koje nas muči ili za koje bismo htjeli dobiti savjet i prepustiti se intuiciji da nas vodi kroz igru Points of You®, koja je oduševila sve koji su je ikada isprobali!

Zašto vjerujemo da će osvojiti i vas? :)

Zato što je igra nevjerojatno jednostavna, vrlo zabavna i uzbudljiva, te pruža neograničene kombinacije i varijante kako se možete njome služiti. Igra pomaže otvoriti srce i postaviti bitna pitanja o vlastitim životima, a najbolje od svega, doista će Vam pomoći dobiti odgovore. Dovoljno je zaigrati samo „jedan krug" i vidjet ćete sebe u novom svjetlu, dobiti potpuno novi uvid u situaciju u kojoj se nalazite i otvoriti se za nove mogućnosti i rješenja problema koji Vas muče!

Ako želite dobiti bolji uvid u ovu igru te se ujedno odlično zabaviti, svakako nam se pridružite na susretu s iskusnom voditeljicom radionica Points of You®, Adrijanom Strnad. Vidimo se u srijedu, 26.10. u 19 sati u Makronovi!

Points of You - coaching igra za rješavanje problema
Gošća: Adrijana Strnad, certificirani coach i facilitator
Vrijeme: Srijeda, 26.10.2016. u 19 sati
Mjesto: Makronova, Ilica 11/1, Zagreb
Ulaznica: 20 kn

O predavačici:
Adrijana Strnad certificirani je coach i facilitator, certificirana od strane svjetskih federacija za coaching (ICF) i facilitaciju (IAF). Kao članica nekoliko međunarodnih mreža trenera i savjetnika za organizacijski razvoj pomaže globalnim tvrtkama širom svijeta u razvoju vodstva i vođenju organizacije kroz procese složenih transformacija širokog opsega. Prvi je certificirani trener za rad za sa Points of You alatima u Hrvatskoj.