Najava nove Planetopijine srijede: Moć daha - vježbe disanja za zdravlje i miran um

Dnevno udahnemo i izdahnemo oko 20 000 puta – zar ne bi bilo dobro znati kako da to činimo što bolje i učinkovitije? Dobar dah daleko nas vodi, a mi vas vodimo na novu Planetopijinu srijedu kada o dahu slušamo od joga majstorice Snježane Nine Vukas, 3.5. u 19 sati!

Sve se više govori i znanstveno potvrđuje ono što drevni sustavi poput joge znaju već više tisuća godina - miran um, stabilne emocije i raspoloženje itekako su povezani s načinom na koji dišemo. Osim toga, svjestan dah je jedan od najvažnijih načina izbacivanja toksina i sastavni dio svakog dobrog detoksa!

Priča o dahu beskrajno je zanimljiva i korisna, posebno kada ju priča gošća sljedeće Planetopijine srijede, joga majstorica Snježana Nina Vukas. Osim razgovora, bit će to prilika da isprobate vrlo jednostavne, a vrlo učinkovite vježbe disanja s različitim djelovanjem ili pak iskusite disanje uz vođenu vizualizaciju za smirivanje uma.

Družimo se i dišemo zajedno na novoj Planetopijinoj srijedi, 3.5. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1 uz gošću Ninu Vukas. Ulaznica: 20 kn. Očekuje vas promotivna prodaja brojnih Planetopijinih naslova.

Snježana Nina Vukas, joga učiteljica i osnivačica Sangha joga centra i škole za joga učitelje u Zagrebu. Nina je međunarodno priznata učiteljica vinyasa joge, kreatorica Integral vinyasa joga metode koju osim u Hrvatskoj podučava po čitavom svijetu.

www.planetopija.hr 

www.facebook.com/planetopija