REZIME 2018 s osvrtom na divinaciju za 2018 godinu.

Bili smo svjedoci puno loših i par dobrih stvari. Od početka godine svjedočimo većem broju stradalih nasilnom smrću- u prometu, ubojstvima, nesretnim slučajevima, liječničkim greškama, kao i umrlih poslije bolesti.
Bolest je pogodila mnoge pojedince, ali i društvene bolesti su se pojačale. (vidi dolje u tekstu).
Svađa je bilo na svim razinama, osobnim, između stranaka i grupacija, unutar stranaka i grupa, pa i između predsjednice i premijera.

Kao posljedica sveg navedenog i neuspješni život se je odrazio na puno raznih strana.

Oni koji su imali viziju, red, disciplinu, organizaciju, sreću i radili na ostvarenju toga polučili su rezultate kako pojedinci, tako i neke firme ili organizacije.
Najupečatljivi su primjeri hrvatske nogometne reprezentacije i Davis cup reprezentacije.

Da podsjetim što je rečeno za 2018 u Hrvatskoj. Ovdje je dio teksta i objašnjenja

Orginalni tekst preveden sa Yoruba jezika

“Divinacija je bila napravljena za Ašorun, koji je bio na početku svog poslanstva u Aye(aje- vidljivi univerzumu). Savjetovano mu je da napravi ebo (ritual za spiritualno čišćenje, neutralizaciju negativnih stvari, zaštitu, za privlačenje pozitivnih stvari). On je bio jedini među svojim prijateljima koji je napravio ebo. Svi su bili u vidkjivom univerzumu i radili svoje zadatke, kada su Iku- smrt, Arun- bolest, Ejo- svađa, Ofo- neuspješan život, došli i dotakli se svih osim Ašoruna, koji je jedini bio zaštićen zbog učinjenog eboa. Ašogun je bio pobjednik i uništio je sve negativne stvari koje su prešle na njega u životu. Ostali prijatelji koji nisu napravili ebo su bili uništeni. “

“Objašnjenje:
Vidjeli smo da je početak godine obilježila tragedija u Rijeki i nekoliko teških saobraćajnih nesreća, pa skoro trovanje grupe tinejđera.

U prvom slučaju je bilo ignoriranje snage prirode, u ostalim alkohol, prebrza vožnja, nepromišljenost, ignoriranje savjeta i uputstava.

Ova divinacija pokazuje da bi ova godina mogla ostvariti negativan rekord po broju smrtnih slučajeva u raznim nesrećama, pa bi se negativni demografski trend mogao pojačati.
Smrt je završetak ciklusa i može se desiti u ljubavi, poslu, prijateljstvu,...

Bolest je narušavanje ravnoteže organizma i društva i imamo je raznih: fizičkih, emocionalnih, mentalnih, društvenih...

Postoji mogućnost i neke epidemije kao i trovanja hranom, plinom,.... pojačanjem utjecaja negativnih društvenih grupacija.

Energija svađe pokazuje da bi ova godina mogla biti rekordna po broju rastava u Hrvatskoj, sukoba u ososbnim odnosima, a na državnoj razini više sukoba među političkim strankama, ali i sa susjedima.

Neuspješan život je rezultat nedostatka vizije, reda, organizacije, discipline, rada, socijalizacije, sreće.

Hrvatska bi mogla izgubiti dio autoriteta koji sada ima u međunarodnim krugovima, a samim tim i neke sporove koje ima sa susjedima i kompanijama.


Dakle ova 2018 godina bi mogla biti puno turbulentnija nego prošle.

Istovremeno ovo je i odu napredka odu Aje, tako da će oni koji će napraviti dodatne korake biti još uspješniji, napredniji, ostvariti dobar život i postati sretniji i bogatiji. “

Uskoro ću objaviti što je divinacija dala za 2019 godinu.

Piše:
Zoran Tepurić Fayori se već više od dvadeset i pet godina bavi raznim duhovnim i iscjeljujućim tehnikama.

Učitelj je više spiritualnih i iscjeljiteljskih tehnika: Reikija, Gaia sistem iscjeljivanja, Integralnog Ekskalibura, PEAT-a, Sunjate. Majstor-praktičar je u NLP-NLPt. ( Neuro lingvističko programianje i psihoterapija)

Šamanizam je počeo učiti od 1999. godine i u deset navrata je bio na šamanskim inicijacijama u Brazilu i Nigeriji.Upišete se na Drumtidam mailing listu
i poklanjamo vam PDF verziju knjige

ANĐEOSKI VODIČ (105 str.)
autora 
Dana Šercara i Željke Tokić

Na mail koji ste naznačili stići će vam verzija za preuzimanje.
Autori knjige također će dobiti vaš mail i pozvati vas na neku od svojih radionica.

Iz predgovora:
"Vi vidite samo djelić osobne priče, anđeli vide smisao i cjelinu, ne samo ovoga,nego i svih ostalih života."
             ♥