Prvi puta u životu osjetila sam tlo pod nogama

Theta healingom se bavim dvije i pol godine i stvarno je bilo možda samo par radionica u cijelo to vrijeme koje sam propustila.

Prije nekoliko dana imali smo Radionicu Bataka.

Od svih radionica, a mogu reći i tečajeva, bataka je možda najjače iskustvo u centru koje sam ikada imala.
Svi polaznici radionice smo se složili da smo napokon makli ona vjerovanja s kojima se vrtimo u krug već dulje vrijeme i nikako da izađemo. Nakon radionice, po prvi put sam osjetila da stvarno stojim na Zemlji, po prvi put u životu osjetila sam tlo pod nogama.

Došla sam kući, pila vodu, a voda nikad nije bila tako finija i osvježavajuća. Nakon dugo vremena, ispustila sam onaj osvježavajući ''aahhh'' na kraju gutljaja, obećala sam si da ću s takvim osjećajem od sada zauvijek piti.
Od radionice se osjećam ponovo rođeno, ponovo učim piti vodu, gledati i promatrati ljude i stvari oko mene nekim novim očima sa nekom novom i stvarnom životnom silom u sebi.

Hvala Nada, hvala Siniša, hvala Stvoritelj, a ponajviše hvala Ja i moja upornost što sam se udostojila doći unatoč bolesti i temperaturi.

Sada znam, vrjedilo je.
I da, hvala hrvatskom jeziku na najkreativnijim psovkama i uvredama!
Eto izgleda da i Hrvatsku počinjem voljeti.
Anja

ThetaHealing® tehnika radi iscjeljivanja putem theta moždanih valova kojima se prodire duboko u podsvijest i iscjeljuju te reprogramiraju djelovi naše ličnosti koji su zapeli, u strahu su, itd....

Više o tehnici pročitajte ovdje:
http://www.thetacentar.com/theta-iscjeljivanje/