Akcija kartiranja i čišćenja otpada i divljih odlagališta

KARTIRAJMO ZAJEDNO! - u srijedu, 21. ožujka 2018., pridružite se Udruzi Žmergo u Kastvu na akciji kartiranja i čišćenja otpada i divljih odlagališta. 

"Map it"  je pripremna akcija za World Cleanup Day (svjetski dan čišćenja), najveću akciju čišćenja koja će se održati 15. rujna 2018. uz sudjelovanje volontera u više od 150 zemalja svijeta. Tijekom pripremne akcije sudionici iz uključenih zemalja natječu se u mapiranju otpada. 

U sklopu pripreme u Kastvu je organizirano skeniranje terena i kartiranje mobilnom aplikacijom te čišćenje Kastavske šume i okolice. Ponesite svoj mobitel sa “skinutom” World Cleanup aplikacijom i pridružite se Žmergovcima i učenicima Osnovne škole "Milan Brozović" u Kastvu u “lovu na otpad”. 

Okupljanje je predviđeno u 8 sati ujutro "Pod Ložun" odnosno kraj kastavske volte. Uz korištenje mobilne aplikacije, kartirat će se i čistiti lokacije s otpadom. Skupina aktivnih građana će se zaputiti kastavskom šumom prema azilu za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” od kuda će, uz pomoć četvernožnih aktivista, nastaviti s akcijom kartiranja. 

Pridružite se akciji kartiranja i “zagrijte se” za World Cleanup Day.
Očistimo Hrvatsku, očistimo svijet! 

Udruga Žmergo 
V.C. Emina 3 // 51410 Opatija // Hrvatska 
tel: 051/271-459 
mob: +385(0)95/87-05-423 
e-mail: eko@zmergo.hr
http://zmergo.hr/
Facebook

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu:
Prva pomoć za rastavljene s uputama za obitelj i prijatelje
Autorica: Nadja Skazlić

Knjiga će vam stići na mail...