Mali plac na novim lokacijama u centru grada i Novom Zagrebu

Lokalne organske proizvode od sada možete nabaviti srijedom u Centru Kaptol u Novoj Vesi i petkom u Supernovoj u Buzinu

Nakon brojnih ljetnih izdanja na otvorenom, jedinstvena mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda malih proizvođača – Mali plac – seli na dvije nove lokacije. Tjedna zdrava nabavka domaćih namirnica od sada će se moći obaviti u strogom centru grada, ali i Novom Zagrebu.
U jesensko-zimskoj sezoni Mali plac održavat će se srijedom u Centru Kaptol u Novoj Vesi i petkom u Supernovoj u Buzinu u svom već poznatom after-work terminu, od 15 do 19 sati. Na novim lokacijama nastavit će tako svakoga tjedna okupljati više od deset malih proizvođača koji prodaju prirodno uzgojene lokalne proizvode iz vlastite proizvodnje.

Mali plac u zadnjih je šest godina postao poznati gastronomski projekt, prvenstveno zahvaljujući svom mobilnom karakteru te selekciji OPG-ova i lokalnih proizvoda koji dolaze iz poznatog izvora i proizvedeni su na održiv, ekološki način, kao i posebnom pristupu kojim potiče direktnu interakciju proizvođača i potrošača, bez posrednika i prekupaca.

Tako se na Malom placu možete povezati s pravom hranom, ali i ljudima koji ju proizvode, a uz zdravu nabavku, možete i popričati s malim proizvođačima te iz prve ruke doznati sve što vas zanima o proizvodima koje kupujete.

Više informacija o događanjima možete pronaći na web stranici: www.mali-plac.org
ili Facebook stranici: www.facebook.com/maliplaczagreb


Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu:
Prva pomoć za rastavljene s uputama za obitelj i prijatelje
Autorica: Nadja Skazlić

Knjiga će vam stići na mail...