SKLEPAJ.ME

Eko-friendly i vrlo trendi uređenje doma namještajem od paleta visoko je na popisu mnogih koji ovih dana preuređuju ili uređuju svoj kutak za život! Predstavljamo vam SKLEPAJ.ME!

Mladi ekonomist iz Kutine, Matija Kasner, svoj je hobi, uz pomoć supruge pretvorio u mali biznis. Njegov namještaj od paleta moći ćete pogledati u Rijeci, u sklopu sajma „100%Natural". Ideja se rodila iz potrebe, naime njega i suprugu iritirao je stari, dotrajali krevet koji je škripao pa je pregledavajući Internet naletio na zanimljive načine izrade namještaja i odlučio krevet sklepati od paleta. Kad mu je to pošlo za rukom samo je nastavio a ubrzo postao i hit na Facebooku.

Ako se pitate što se sve može napraviti od paleta odgovor je vjerojatno –sve. Vrtne garniture, sjedeće garniture, stolovi, police, kućice za pse, roštilji, cvijetnjaci, čak i manje kućice. Materijal – palete, dostupan je po svuda, kraj velikih trgovačkih lanaca i dućana. Za ostalo trebat će vam vaša kreativnost, želja i nešto malo vremena. Ako želite vidjeti kako Matija to radi preporučamo da posjetite njegovu Facebooku stranicu SKLEPAJ.ME ( https://www.facebook.com/Sklepaj.me?fref=ts ) i da provjerite što sve nudi na međunarodnom eko sajmu u Rijeci – „100% Natural" koji se održava od 9. do 12. travnja u Tower Centru Rijeka!

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: