Prirodno i zdravo, Tko je tko

U pripremi je najveći nacionalni katalog tvrtki i obrta koje djeluju u segmentu prirodnog i zdravog u Hrvatskoj!
Ovo je mjesto na kojem se prezentiraju sve tvrtke koje djeluju u segmetnu: ekološke i prirodne proizvodnje, zdrave prehrane, sporta i relaksacije, održivog razvoja i ekologije, alternativne tehnike i metode poboljšanja zdravlja, zeleno stanovanje i vrt, ljekovito bilje.
Prirodno i zdravo
TKO JE TKO
u Hrvatskoj 2013.
Katalog B5 formata tiska se u najmanje 10.000 primjeraka. Sadrži korisne informacije i savjete, popis relevantnih zakona te popis svih relevantnih događanja u 2013./2014. godini i ostale servisne informacije.


DISTRIBUCIJA
na brojnim sajmovima i konferencijama te drugim događanjima u 2013., kao što su Zagrebači energetski tjedan, ZegeVege festival, Vitafest, Sajam Mystic (i Sajam županija), Ekotehno – Zagrebački velesajam i druga manja događanja
direktorima/manadžerima tvrtki – slanje direktno poštom na više od 1.000 adresa iz vlastite baze podataka
slanje poštom svim članovima mreža EkoMreza.org i ZelenaEnergija.org na zahtjev
download u pdf-formatu za sve registrirane članove mreža EkoMreza.org i ZelenaEnergija.org
Nakon više od četiri godine uspješnog vođenja projekta ZelenaEnergija.org koji danas broji 30.000 jedinstvenih posjetitelja na svojim web stranicama i preko 12.000 korisnika Facebook stranice Energija iz prirode, pokrenuli smo portal EkoMreza.org – mrežni centar za zelenu proizvodnju i zdrav način života.
Postanite dio zajednice koja će znati cijeniti vaš proizvod i uslugu, koja je svjesna vaših ulaganja, ali koja zna da želi samo najbolje iz prirode, koja teži zdravijim načinima života, koja je svjesna prirode oko sebe. Postanite dio jedinstvenog nacionalnog kataloga i dođite do svojih klijenata

Izvor: http://www.ekomreza.org/hr/tko-je-tko