VIKEND RADIONICA IYENGAR YOGE U ZADRU

„Iyengar yoga – STVARANJE PROSTORA I PROTEZANJE CIJELOG TIJELA “
sa Elizabeth Brass

CENTAR TARA , 20.-22.10.2017., Bože Peričića 10, Zadar

„Prakticirajte asane tako da stvarate prostor u mišiću i koži, kako bi se fina mreža tijela u potpunosti poravnala sa asanom. Da bi to ostvarili, cijelo tijelo mora djelovati. Da bi istegnuli dio, moramo istegnuti cjelinu.“
BKS Iyengar

Yoga može probuditi i oživjeti naše postojanje i otvoriti nam put k dostizanju stanju ravnoteže. Kada je yoga položaj integriran, tijelo ne proživljava napor.

Na ovoj radionici istraživati ćemo načine stvaranje prostora u našim mišićima i koži , istovremeno spajajući suprostavljene utjecaje ili suprotne sile koje čine temelj ove prakse.

Iyengar yoga nudi jedinstvenu metodu za razvijanje istodobno i lakoće i snage tijela, kao i fleksibilnosti i stabilnosti popraćene intenzivnom samospoznajom.

Ova vikend radionica je otvorena za sve studente yoge koji žele unijeti više slobode i svjesnosti u svoju praksu.

Elizabeth Smullens Brass studira i prakticira Iyengar yogu već 30 godina. Ona je Senior Intermediate Level 2 Iyengar yoga učitelj i ko-direktor je u Iyengar Yoga Zentrum Berlin. Elizabeth je puno puta bila u Pune, Indiji i studirala sa Iyengar obitelji i nastavlja učiti sa Senior i Advanced učiteljima u SAD-u i Europi.
( http://www.iyengar-yoga-zentrum-berlin.de/.../elizabeth-brass/)

Raspored održavanja:
petak od 18,30 do 20,30
subota od 10,00 do 13,00 i od 16,00 do 18,00
nedjelja od 10,00 do 13,00

Cijena 108 eura ili 810 kn
Akontacija prilikom prijave je 250 kn.

info i prijave : Ljubica
095 596 0279
vilazd.vb@gmail.com
www.centartara.com


IYENGAR YOGE 1