INKA ŠAMANIZAM – INICIJACIJE U 9 MUNAY KI BLAGOSLOVA / RITUALA

Pozivam Vas na inicijacije i radionice praktične primjene Inka šamanizma u Zagrebu
Inicijacije u terminima:
26.10. 2017. jutarnji termin od 10 i 30 do 16 sati.
27. 10. i 28.10. 2017. termini inicijacije prema dogovoru.

Radionica praktične primjene Inka šamanizma: 29.10. 2017. od 10 – 15 sati

Proročanstva mnogih drevnih naroda američkog kontinenta: Maya, Inka, Hopija i starosjedilačkih plemena govore o ovom trenutku naše civilizacije kao periodu velike transformacije, periodu novih evolutivnih procesa. Drevni narodi nagovještavaju rađanje novih ljudskih bića, bića mudrosti, koja žive slobodna od straha, u skladu sa suštinom svoga bića, sa odgovornošću za cjelokupnu kreaciju, u harmoniji i jedinstvu sa sobom, planetom, svemirom... Ovo je vrijeme kada možemo biti sudionici pozitivnih promjena u svijetu.

Munay ki je znanje drevnih Inka o Svjetlosnom tijelu i evolutivnom procesu, iscjeljujući energetski kodovi koji transformiraju naše energetsko polje u polje svjetlosnog ljudskog bića HOMO LUMINUSA.

Munay Ki na jeziku Quechua naroda u prijevodu znači: "Volim te!" ili „Budi ono što jesi!" Ovo znanje kroz rituale / blagoslove prenosi loza naroda Q'ero, potomci drevnih Inka. Znanje o Munay KI 9 blagoslova, je devet velikih inicijacija, devet rituala ili energetskih transmisija, koje aktiviraju svjetlosno tijelo u čovjeku, kako bi ljudska bića imala podršku krenuti u sljedeći stepenicu evolutivnog procesa - razviti se kao Homo luminos.

Starosjedilački narod Q'ero, žive skriveno od današnje civilizacije. Oni su iskoračili izvan linearnog vremena, oslobođeni su straha i potpuno stopljeni sa svojom transcendentalnom prirodom. Zovu ih Čuvarima Zemlje jer mudrost i znanje čuvaju stoljećima, čineći samo ono što je dobro za Zemlju i za sve nas, njene stanovnike.

MUNAY KI – INICIJACIJA 9 ŠAMANSKIH BLAGOSLOVA/CEREMONIJA
Od nedavno se mudrost i inicijacije Munay ki prenose na sve one koji u svojem srcu osjete poziv za ovim blagoslovima. Prva od devet inicijacija / rituala je Ritual Iscjelitelja. Ova inicijacija omogućuje da svaku osobu koju dodirnemo postaje blagoslovljena. Onima koji se već bave iscjeljivanjem, ova inicijacija omogućava da tehnika kojom se služe u iscjeljivanju bude protočnija i energetski snažnija.

Kroz Munay Ki blagoslove postajemo istinski misionari mira i procesa transformacije. Kada ste inicirani u devet Munay Ki blagoslova, pridružujete se "Čuvarima mudrosti i Zemlje" ili iscjeliteljima. Kroz Munay Ki ceremonije ćete osjetiti i doživjeti prisutnost mudrosti onih svjetlosnih bića koja bivaju izvan linearnog, uobičajenog vremena.

Privilegija koja je nekada bila samo za izuzetne posvećenike sada je dostupna svima koji osjete unutrašnji poziv da prime inicijaciju / blagoslove Munay Ki.

Kako djeluju incijacije u 9 Munay ki rituala?
- dovode do promjene na svim nivoima našeg bića: fizičkom, mentalnom i duhovnom što dovodi do drugačijeg odnosa prema sebi, životu, svijetu.
- transformiraju, integriraju i dopunjuju energetsko polje svake osobe koja prođe kroz proces inicijacije.
- energetska transmisija u inicijacijama pročišćava i harmonizira čakre
- osvještavanje osobnog energetskog polja
-harmonizacija muškog i ženskog principa u energetskom tijelu
- pokreću se energetski transformirajući procesi, iscjeljuju rane ili energetske traume, prenošene kroz karmu
- inicijacije reintegriraju DNK, omogućavajući rađanje novog, svjetlosnog tijela - tijela Duge. Tijelo Duge nas povezuje sa 5 dimenzijom, a kroz petu dimenziju sa ostalim višim dimenzijama.
- povezivanje sa planetom Zemljom, sa Pachamamom,
- povezivanje sa 4 arhetipa i 3 Arhanđela.
- inicirani se povezuje sa lozom iscjelitelja i sa znanjem, mudrosti iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Kroz ove inicijacije se također iscjeljuje i planeta Zemlja, donosi se ravnoteža planeti Zemlji, uravnotežuje se ženski i muški princip, a inicirani postaje donositelj mira, mudrosti, harmonije i svijesti o jedinstvu cijele kreacije.

Interesantan detalj o Munay Ki – zadnja dva rituala Čuvari Zemlje dobivaju 2006. godine. Jedan od njih je ritual / blagoslov Kreatora koji do tada nikada nije mogao biti prenesen sa jednog čovjeka na drugog, već se primao u direktnom kontaktu sa božanskim silama.

Rituali / blagoslovi nose moćne energije: Ritual Iscjelitelja, Zaštitne trake moći, Ritual svevidećeg, Ritual harmonije, Čuvar dana, Čuvar mudrosti, Čuvar Zemlje, Čuvar Zvijezda, Ritual Tvorca - Kreatora.

Za sve informacije o Munay ki i 9 inicijacija Munay ki javite se na:
munayki1320@gmail.com ili na 098 92 94 751
Više o Munay ki možete čitati na blogu:
http://munayki1320.blogspot.hr/

Predavanja, radionice i incijacije održava Vesna Šantak, Uaxak Etznab, članica Fondacije za Zakon Vremena, Pokreta za Mir, te promjenu kalendara na 13 luna

28 dana. Proučavanjem drevnih Inka i Maya bavi se od 80' tih godina. Inicirana je u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Prenosi incijacije Munay ki 9 rituala, blagoslova, i bavi se iscjeljivanjem kroz Munay ki. Osim Inka šamanizmom bavi se kozmologijom Maya, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, Reikijem i art terapijom. Članica je Zaklade za Zakon Vremena (Law of Time. org), Pokreta za mir i promjenu kalendara.

Više čitajte na:
http://munayki1320.blogspot.hr/
http://vesnasantak138.blogspot.com/
http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

Također na linku možete pogledati o mayanskom kalendaru u emisiji „Na rubu znanosti“. 

.be
.be">