Predavanje o seminarima Prošli životi i Unutarnje osobnosti

Pozivamo vas na novo besplatno predavanje o seminarima “Prošli životi” i o seminaru “Unutarnje osobnosti” u petak 19.01.2018. s početkom u 19 sati u Centru Talej.

Novo besplatno predavanje održat će Wapiti Azalea iz Damanhura.

Seminar Istraživanje prošlih života
Kao i različite druge kulture širom svijeta, Damanhurci vjeruju da duša preživi fizičku smrt. U skladu s time, mi imamo mnogo inkarnacija. Ova “priča naše duše” preko ogromnog kontinuuma vremena i prostora nosi sa sobom vrijednu informaciju koja nam može pomoći u našim sadašnjim životima. Ono što možemo naučiti o našim “prošlim životima” može naša sadašnja iskustva ispuniti dubljim značenjem, svrhom, ispunjenošću i radošću.
Seminar Unutarnje osobnosti
Damanhurci vjeruju da je svatko od nas kompleksna realnost sačinjena od želja, misli, snova i ideja. Međutim, te želje su često kontradiktorne. Sačinjeni smo od različitih dijelova, osobnosti koje imaju različitu svrhu. Ti aspekti, te osobnosti, čine sjajan potencijal i neobično osobno bogatstvo ukoliko ih uspijemo harmonizirati i usmjeriti ih ka ostvarenju naših životnih ciljeva. Svrha ovog seminara je kreirati unutarnje putovanje i kontaktirati osobnosti od kojih smo sastavljeni ostvarujući harmoniju unutar nas i našu istinsku sreću…

Broj mjesta na predavanju je ograničen, a prijave su obavezne.
Možete se prijaviti putem maila na info@damanhur.hr ili na broj telefona 095/9016-883