Besplatno predavanje + Radionica REGRESIJE "Osvještavanje iskustava iz ranog perioda"

Četvrtak 24.04.2019., 17.30h (Zagreb)

Pozivamo vas na besplatno predavanje Tomislava Kuljiša o tome kako emocionalna iskustva iz prvih par godina života ostaju pohranjena kao implicitna memorija u našem organizmu ispod razine svijesti i eksplicitnog sjećanja.

Ono čega se ne sjećamo nastavlja cijeli život oblikovati naš doživljaj svijeta i sebe. Tu memoriju možemo kroz jednostavnu i sigurnu, ali jako moćnu tehniku regresije aktivirati i postati po prvi puta svjedok svojih emocionalnih stanja i doživljaja roditelja kada smo bili beba i malo dijete i sagledati kako je to utjecalo na naše cjeloživotno funkcioniranje.

Predavanje je od 17.30-19.15 h, a nakon predavanja ako bude mjesta možete ostati na iskustvenoj radionici REGRESIJE koja se plaća (200 kn) a koju vode naši voditelji radionica od 19.30-21.30 h.

Za besplatno predavanje i nakon njega iskustvenu radionicu Regresije obavezna je prijava voditelju radionice s naznakom za što se prijavljujete. Kotizacija za radionicu nakon besplatnog predavanja se plaća prije početka radionice.

ZAGREB – IPD Centar, Slavonska avenija 3 obavezne prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

https://ipd-center.eu/regresija-2/