Harmonija pokreta i mirisa – Radionica koja pokreće, iznutra i izvana!

Pokret znači život, i sve dok se krećemo biti ćemo živi. Jednom kada se prestanemo kretati, prestati će i naš život, u doslovnom, ali i metaforičkom smislu.
Naše povrijeđenosti, fizičke, emocionalne ili mentalne, kao i strahovi od daljnjih povreda otežavaju naše kretanje, te na razne načine guše život u nama. Sve su te povrijeđenosti zabilježene u tijelu, zato ih tijelom – kroz držanje, hod, te na druge načine i komuniciramo prema van.

One posebno dolaze do izražaja u plesu, kroz koji svatko od nas priča svoju osobnu, intimnu priču. No ples nam ujedno pomaže i da svoje povrijeđenosti otpustimo, da iskusimo slobodu i lakoću postojanja, te da oslobođeni uvjetovanosti počnemo živjeti svoje stvarne potencijale. Naime u plesu se naš fokus usmjerava na tijelo, pa postajemo svjesni povrijeđenosti koje su na tijelu zabilježene. A tek kada ih osvijestimo, možemo ih i transformirati.
A već 19. listopada imate priliku ne samo kroz ples osvijestiti svoje povrijeđenosti, već ih u plesu, ali i uz podršku pomno odabranih mirisa, koji prodiru duboko u vaše biće i transformirati!

Plesati ćemo uz terapijski ples Wu Tao, prekrasan, lagan i fluidan ples temeljen na taoističkom konceptu pet elemenata (metal, voda, drvo, vatra, zemlja). Uz vraćanje svjesnosti u tijelo, i stvaranje pretpostavki za transformaciju neželjenih emocija, ples, kroz posebne pokrete potiče razbijanje energetskih blokada čime se ponovno uspostavlja protok. A kada energija u nama poteče – pokreće se i sve drugo u našim životima.

Kako bi se iscjeljenje započeto u plesu produbilo, a energetski protok pojačao, iskoristiti ćemo i magičnu moć mirisa, čija iscjeljujuća moć djeluje trenutno, i prodire na najdublji nivo vašeg podsvjesnog segmenta, a upravo su tu povrijeđenosti i zabilježene. Na radionici ćete, ovisno o potrebama i preferencijama, kombinirajući eterična ulja koja vas najviše privuku (a ono što nas privuče, to nam obično najviše i treba), imati priliku izraditi svoj vlastiti miris koji ćete ponijeti sa sobom, a koji će vašu pozitivnu promjenu i dobro raspoloženje podržavati još dugo nakon radionice.

Voditeljice radionice: Egli Ilić (Wu Tao ples) i Lana Jenčić Bojanić (eterična ulja)Termin i lokacija radionice: 19/10/2019, 10.00 – 17.00, Medarska 69/1 (prostorije Angelsa)
Vaše ulaganje: 450 kuna po osobi.
Prijave i rezervacije:
Egli: 091 5566980, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Lana: 098 684 115, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
(najkasnije do 17/10)
Napomena: dođite u laganoj odjeći (trenirka, tajice); sa sobom ponesite bočicu s vodom, i osmjeh - ako imate. Ako nemate, ponesite što imate, a mi ćemo se pobrinuti da s osmjehom odete...

moć mirisa 1

Jer život se ne sastoji u čekanju da prođe oluja, već u učenju kako plesati zajedno s kišom.