Radionica OSOBNE I JANTRE DUŠE TE VASTU ENERGETSKI CENTRI PET ELEMENATA U PROSTORU

Radionica OSOBNE I JANTRE DUŠE TE VASTU ENERGETSKI CENTRI PET ELEMENATA U PROSTORU
uz drevni vedski zvuk, do buđenja potencijala i obilja te povezivanja sa izvorom

U prvom dijelu radionice ulazimo u suštinu zvuka te ćemo shvatiti kako je zvuk povezan sa najdubljom razinom postojanja, sa samom našom srži, te nas on sa te razine aktivira. Tu je pogotovo bitan drevni vedski zvuk kojim oživljavamo energije ka kojim se usmjerimo i time podižemo razinu svijesti.

U drugom dijelu radimo sa osobnim i jantrama duše. Ulazimo u srž znanja što su jantre i kako one djeluju. Jantre djeluju na dubokim nivoima svijesti oživljavajući to područje, povezujući nas sa izvorom i iznoseći te kvalitete van u manifestaciju, u život. Na taj način služe kao veza sa univezumom, odnosno izvorom, vodeći nas na put unutrašnjeg preobražaja. Prema natalnoj đjotiš karti odabiremo za svakog pojedinačno osobnu jantru i jantru duše. To je planeta koja nam daje energiju i život u ovoj inkarnaciji odnosno koja ukazuje na svrhu zbog čega smo rođeni. Osobna jantra nas povezuje sa materijalnom, dok jantra duše nas povezuje sa duhovnom svrhom postojanja. Poklon radionice je velika osobna jantra za svakog pojedinačno, dim. 30x30 cm, na tvrdoj podlozi, plastificirana koja se stavlja u prostor u kojem boravimo te novčanik jantra 7x7 cm koja se stavlja u novčanik, a sve sa uputstvima za aktivaciju. Također se na radionici praktično povezujemo sa svim energijama u nama i koje nas okružuju, odnosno sa devet planeta, a prema stranama svijeta kojima vladaju, položajem, usmjerenjem i mantranjem.

U trećem dijelu radimo sa vastu energetskim centrima (oltari) pet elemenata. Energetski centri (oltari) su moćan alat kojima izražavamo svoje želje i namjere, preko pet elemenata koji čine sveukupnu kreaciju i nas, direktno u svemir. Savršeno kreirani vastu prirodni principi čak i na malenom oltaru kreiraju milost i harmoniju čija vibracija se dalje širi na nas i prostor u kojem boravimo. Učimo kako se za bilo koju želju preko energetskog centra kreiranog za nju, a na određenoj strani svijeta, povezujemo sa beskonačnom moći svemira, te preko pet elemenata, svoju namjeru direktno odašiljemo njemu. Praktično ćemo položajem, usmjerenjem i drevnim vedskim zvukom aktivirati dva oltara, jedan za Sunce (svjetlo, novi početak, jasnoća u životu, moć, zdravlje) na istoku, te jedan za Veneru (ljubav, partnerstvo, lakoća, radost) na jugoistoku. Oltari su također izvrsni za zahvalnost i dobivanje milosti i blagoslova kod zahtjevnijih planetarnih perioda. To može biti npr. oltar SATURNU na zapadu ako smo u periodu SATURNA ili SADESATIJU.

Radionica se temelji na drevnom znanju đjotiša, vedske astrologije i vastua, nauke o stanovanju i gradnji, te će se to znanje prožimati kroz cijelu radionicu. Pitanja oko ovih stvari uvijek dobrodošla. Bilo kakvo predznanje nije potrebno.

GDJE: CENTAR GANEŠA, Korzo2, Rijeka
KADA: 15.02.2020. u 15.00.-20.00. sati

POTREBNO: datum, vrijeme i mjesto rođenja, a za određivanje osobne i jantre duše
VODITELJ: Margito jušić, ing. građ., đjotiš te vastu savjetnik i projektant
INFO: 098/402-163, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., www.maliganes.hr
CIJENA: cijena 480,00 kn

O PREDAVAČU:
Građevinarstvom se bavi od 1994. godine, a 1996. godine ulazi u svijet izučavanja i osvještavanja prirodnih stvari i raznih tehnika za podizanje razine svijesti. Tu su bile transcedentalna meditacija, reiki, hata yoga, tečaj istine, kriya yoga, preporađanje, umijeće življenja, kobrin dah, soulwork, regresija u život između života, vibracijsko procesiranje uma, himalajska yoga, pet ritmova, NLP-i drugo s čime se u većoj ili manjoj mjeri susretao.

2010. godine započinje izučavanje vastua i odmah nakon toga đjotiša kod učitelja Ignaca Perasa. Dalje izučavanje prolazi kod drugih učitelja iz Hrvatske i Indije. U sklopu svega je i putovanje te izučavanje vastu objekata u Indiji. Tu su naravno, i stotine knjiga vezano uz đjotiš i vastu te ayurvedu koju koristi uz sve ovo. 2015. godine otvara tvrtku MALI GANEŠ koja se bavi isključivo đjotiš i vastu savjetovanjima te projektiranjem i gradnjom po vastu prirodnim principima, u Hrvatskoj I Europi.

Unazad više od 8 godina te puno konzultacija sa klijentima i analiza životnih i radnih prostora dalo mu je dublji uvid u odnos VREMENA (đjotiš) i PROSTORA (vastu) te kako oni djeluju u međusobnoj interakciji i ispreplitanju kao i kako sačinjavaju samu srž našeg života.

Uz pisanje za informativne listove i portale sada su na redu pripreme za cjelovitu knjigu VASTU, nakon toga i ĐJOTIŠ, a također je u pripremi i škola.

Mob: 098/402-163; email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; web: www.maliganes.hr: facebook: www.facebook.com/maliganes
Margito Jušić ing. građ., đjotiš te vastu savjetnik i projektant


visePrva radionica UPOZNAJMO I USKLADIMO PROSTOR U KOJEM BORAVIMO, A ZA SKLAD, SREĆU I ZDRAVLJE U ŽIVOTU bit će vezana uz prostor u kojem živimo ili radimo, šta nam se događa u životu s obzirom na to, te kako si pomoći. Datum 08.02.2020. od 15.00.-20.00. sati u prostoru CENTAR GANEŠA, Korzo 2.