Vježbaonice u ožujku u Theta Centru

 Ovaj mjesec vježbaonice za theta praktičare su u sljedećim terminima:

RIJEKA: 19.03.2020. od 18 do 21 sat
ZAGREB: 21.03.2020. od 18 do 21 sat

Preduvjet je završen Osnovni tečaj

Lokacije:
ZAGREB: Theta Centar, Okićka 25
RIJEKA: Theta Centar, Udruga Althaea, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a

Tema je: Zabrane
Na ovoj vježbaonici radit ćemo na zabranama koje su zaostale u našoj podsvijesti od djetinjstva, a koje više nisu korisne za naš život.
Tokom djetinjstva roditelji često koriste riječi kao što su: ne smiješ, ne možeš, ostaješ doma, zabranjujem ti da ideš van, moraš sve pojesti inače nema…., moraš biti tiho/dobar/pošten…
Time nas oblikuju i govore nam koje su aktivnosti i ponašanja društveno korisna i prihvatljiva, a koja nisu.
Iako roditelji to uglavnom rade u najboljoj namjeri, dio tih zabrana djeluje traumatično, te ostaju zapisani i kad odrastemo u našoj podsvijesti. Mi bismo se kao djeca koja odrastaju prirodno trebali osloboditi tih zabrana i proširiti svoj krug djelovanja, ali ponekad se to ne dogodi jer su nam zabrane duboko urezane u našoj podsvijesti.
Na ovoj vježbaonici radit ćemo kako pronaći i očistiti te zabrane.

Ima i još jedna zeznutija vrsta zabrana, a to su one koje smo sami sebi zadali. Zabrane na ljubav, na srodnu dušu, na novac, na unutarnji mir, na djecu….
U te zabrane svjesno ili podsvjesno čvrsto vjerujemo i sve one zajedno čine da smo urenjeni u duboki sustav dualizma i borbe, te je unutarnji konflikt čest, zbog suprotstavljenih vjerovanja koje nosimo. S jedne strane htjeli bi više ljubavi da budemo sretniji, a s druge smo si stavili zabranu na to.

Dođite na vježbaonicu i krenite skidati te zabrane korištenjem prekrasne theta tehnike

Energetska razmjena: 50kn

Prijave su obavezne na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

♦