Soulcraft seminar - Proljetno buđenje tijela i uma uz yogu, meditaciju, likovnost i glazbu

SEMINAR JE ODGOĐEN DO DALJNJEG!

Kreativni ženski trio sastavljen od zenyoga učiteljice, akademske kiparice i jazz vokalistice i autorice organizira Soulcraft seminar i poziva na proljetno buđenje tijela i uma uz yogu, meditaciju, likovnost i glazbu!

Soulcraft seminar namijenjen je svima, početnicima i onima koji su se već okušali u jednoj od navedenih vještina! Prethodno znanje nije potrebno!
KADA? Od srijede 1.4. do nedjelje 5.4.2020.
GDJE? Fužinarska kuća, Fužine

Ženski trio, sastavljen od zenyoga učiteljice i aromaterapeutkinje Koraljke Šiletić, akademske kiparice i waldorfske pedagoginje Melite Omeragić te jazz vokalistice i autorice, waldorfske pedagoginje i muzikoterapeutkinje Melite Lovričević, potpisuje Soulcraft seminar i poziva sve zainteresirane na proljetno buđenje tijela i uma uz yogu, meditaciju, likovnost i glazbu početkom travnja u Fužinama!

Tijekom pet dana druženja u inspirirajućem prirodnom okruženju u Fužinama, pod vodstvom stručnih voditeljica pomilovat ćemo naša tijela, umove i srca kroz niz pomno osmišljenih yoga, likovnih i glazbenih radionica proučavajući temu četiri velika elementa (voda, vatra, zrak i zemlja).

„Nakon dugogodišnje suradnje i ispreplitanja zajedničkih iskustava na seminarima yoge i radionicama glazbe i likovnosti spontano se i izrodila ova ideja. Promatrajući doživljaje i želje naših polaznika i vođene i osobnom intuicijom razmišljale smo na koji način u potpunosti pomilovati tijelo i um, aktivirajući pritom sva osjetila! Tako ćemo u pet dana obnavljajućeg druženja na seminaru, multisenzornim pristupom kroz niz zabavnih, edukativnih i pomno osmišljenih yoga, likovnih i glazbenih radionica proučiti temu četiri velika elementa i pristupiti sebi na jedan posve nov, svjež način, umom početnika, probudivši naše tijelo i um!“ navodi Koraljka Šiletić, jedna od voditeljica seminara, zenyoga učiteljica i aromaterapeutkinja.

Kako su tema seminara četiri velika elementa, s polaznicima ćemo kroz vježbe i radionice iskustveno otkrivati obilježja vatre, zemlje, vode i zraka od kojih je, prema drevnim vjerovanjima, sagrađen svemir, ali i naš unutarnji svijet.

Prijave i informacije na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefon: +385 (0)98 9073542, Koraljka Šiletić

Do seminara je malo više od mjesec dana, prijave stižu, pa tako i mi s novim informacijama.
Dobrodošli ste svi - kako potpuni početnici, tako i vi koji ste se već okušali u jednoj od navedenih vještina.
Prethodno znanje nije potrebno!

U inspirirajućem prirodnom okruženju u Fužinama, u pet dana intenzivnog druženja, pod vodstvom stručnih voditeljica pomilovat ćemo naša tijela, umove i srca multisenzornim pristupom kroz niz zabavnih, edukativnih i pomno osmišljenih yoga, likovnih i glazbenih radionica proučavajući temu četiri velika elementa (voda, vatra, zrak i zemlja), pristupajući sebi na jedan posve nov, svjež način, umom početnika.
Bit će dovoljno prostora da individualno, u paru ili grupi doživite multimedijalnost pristupa!

PRIJAVE I UPITI: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Organizacija seminara:

U srijedu, 1.4.2020. okupljamo se u poslijepodnevnim satima kada ćemo se upoznati i provesti posebno osmišljenu zajedničku radionicu te zajedno večerati. Svakog narednog dana predviđene su jutarnje i poslijepodnevne likovne, glazbene i yoga radionice uz slobodno vrijeme za jelo i opuštajuću šetnju. U nedjelju seminar završava nakon ručka.
• 4 noćenja/5 dana (smještaj i polupansion u Fužinarskoj kući)
• svakodnevne vježbe yoge i meditacije pod stručnim vodstvom zenyoga učiteljice
• oslobađajući proces likovnog izražavanja pod stručnim vodstvom kiparice i waldorfske pedagoginje
• oslobađajući proces glazbenog izražavanja pod stručnim vodstvom glazbenice, muzikoterapeutkinje i waldorfske pedagoginje
• zajedničke, multimedijalne radionice
• doručak i ručak bazirani na vegetarijanskoj prehrani svježe pripremljenoj od domaćih namirnica u Fužinarskoj kući
• spavanje u jednokrevetnim do šesterokrevetnim sobama
• besplatan parking za vaš osobni automobil ispred FK
• slobodno vrijeme za druženje, opuštanje, promišljanje....
• poklon iznenađenja

Cijene i načini plaćanja:

Smještaj je predviđen u Fužinarskoj kući, u jednokrevetnim do šesterokrevetnim sobama.
U cijenu su uključeni:
- smještaj
- vegetarijanski doručak i ručak
- yoga podlošci i jastuci za meditaciju, materijali za slikanje i glazbeni instrumenti

Večera je opcionalna. Ljubazno molimo da tijekom prijave navedete želite li večerati. Nadoplata za večeru iznosi 60 kn.
Cijene smještaja u koju je uključena boravišna pristojba i prva večera:
• Jednokrevetna 1.199 kn
• Dvokrevetna 987 kn
• Trokrevetna 839 kn
• Četverokrevetna 787 kn
• Peterokrevetna 739 kn
• Šesterokrevetna 683 kn
Cijena seminara:
• od 15.02.-15.03. 850 kn
• od 15.03.-31.03. 1000 kn

Vaše prijave primamo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a radi izdavanja računa ljubazno molimo da prilikom prijave navedete Vaše ime i prezime, adresu prebivališta i OIB te kontakt telefon radi lakše komunikacije.
Da bi Vaša prijava bila potpuna, potrebno je uplatiti predujam u iznosu od 300 kn po zaprimljenom računu na: OMart, obrt za kreativne usluge, IBAN HR6324020061140342922.

O voditeljicama...

Koraljka Šiletić, zenyogu i meditaciju učila je od Žarka Andričevića i Karmen Mihalinec pri dvogodišnjoj školi registriranoj u Yoga Allianceu na razini od 500 sati. Zenyogom bavi se petnaest godina, a podučava deset. Trenutno podučava u Yoga i Art Studiu Lotos u Ilici 43, gdje vodi grupe različite zahtjevnosti, te povremeno organizira jednodnevne radionice. Redovita je sudionica višednevnih meditacijskih povlačenja. Osim škole zenyoge, završila je i školu aromaterapije u sklopu koje je učila klasičnu i aromamasažu. Nedavno je i uspješno položila osnovni tečaj tajlandske masaže.
https://zenyoga.hr/
https://www.facebook.com/ZenyogaCentar/

Melita Omeragić, akademska kiparica, diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti "Pietro Vannuco", Perugia, Italija. Apsolventica je na studiju waldorfske pedagogije. Redovni je član Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Posjeduje veliko iskustvo u pedagoškom radu iz umjetničkog područja. Samostalno i u suradnji s obrazovnim i kulturnim institucijama te rehabilitacijskim centrima, kao i akterima iz umjetničkog područja dugi niz godina kontinuirano doprinosi razvoju likovnih programa s ciljem razvoja senzibiliteta za likovnost i kreativnost, kao i njihovih blagodati kod djece, mladih i odraslih osoba.
https://omart-radionice.com.hr/
https://www.facebook.com/omartradionice/

Melita Lovričević, jazz vokalistica i autorica, glazbena pedagoginja i muzikoterapeutkinja. Iskustvo je stekla kroz obrazovanje i praksu u sklopu Instituta za waldorfsku pedagogiju, Werbeck metodu, Hrvatske udruge muzikoterapeuta, Funkcionalne muzičke pedagogije, Berklee Online (jazz improvizacija, vokalna tehnika, skladanje) i brojnih tematskih seminara. Sve to ispreplela je u svoju metodu ''Alkemija glasa'', kojom, kako sama navodi, "oslobađa glasove", a tijekom dugogodišnje prakse vođenja radionica imala je prilike pjevati i svirati sa svim dobnim, interesnim i najšarenijim skupinama.
http://www.melitalovricevic.com
https://www.facebook.com/melitalovricevicofficial/

SOULCRAFT, proljetno buđenje uz seminar yoge, meditacije, likovnosti i glazbe Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ovdje proučite: https://www.facebook.com/events/2874101472641096/

Sve informacije pratite putem FB stranica: Zenyoga centar, Melita Omeragić aRT, Melita Lovričević.

https://www.facebook.com/Soulcraft-109400567304715/

SOUL CRAFT 1