Marley slušalice stigle u Hrvatsku

Marley-Smile-Jamaica
Na slici slušalice Marley Smile Jamaica

E-mobile iz Zagreba dovodi proizvode tvrtke House of Marley za Hrvatsko tržište.
U Zagrebu 17. prosinca 2013. - Kako je danas objavljeno, najpopularniji proizvodi ovog svjetski poznatog branda mogu se kupiti kod maloprodajnih partnera E-mobilea ili na njihovom webshopu – www.emobile.hr
House of Marley je tvrtka koju vodi sin legendarnog Boba Marleya, Rohan Marley. Tvrtku je osnovao sa ciljem izrade kvalitetnih stereo slušalica koji će vlasnicima osigurati doživotno uživanje i pouzdanost.
Tvrtka proizvodi audio uređaje visoke kvalitete koji detaljno prenose svu energiju, emocije i detalje sa svake snimke. Marley slušalice i audio sustavi reproduciraju vašu omiljenu glazbu s glatkim i snažnim basom te nevjerojatno preciznim srednjim tonom i energičnim visokim tonovima. Jednostavno uživajte u vrhunskom zvuku uz prihvatljivu cijenu.

Marley Get Up Stand BT lifestyle
Marley Get Up Stand BT lifestyle

Marley uređaji kombiniraju lijep oblik i funkcionalnost u svakoj kategoriji. Valja i spomenuti kako su njihovi proizvodi napravljeni od prirodnih i recikliranih materijala kao što je ekskluzivna REWIND tkanina, pamuk, reciklirana plastika, reciklirani metali, drvo i sl.
U Hrvatskoj su proizvodi tvrtke House of Marley podijeljeni na tri skupine. Tu su In-Ear i On-Ear slušalice te Bluetooth stereo zvučnici.

Kontakt:
Danijel Tomić
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
0913364841

Marley Buffalo SoldierO E-mobileu: E-mobile je specijaliziran za uvoz i distribuciju mobilnih uređaja te pripadajuće opreme. U svojoj ponudi imaju renomirane brandove poput Case Mate, iGrip, Maxcom, Mipow, Novero, SMS by 50 Cent, Sushi, te kontinuirano i uspješno rade na uvođenju i popularizaciji novih brandova na tržištu mobilne telefonije. Usko surađuju sa mobilnim operaterima te vodećim trgovinama elektroničke, informatičke i mobilne opreme, uključujući Apple trgovine, a regionalno su prisutni na tržištima Slovenije, BiH i Srbije.
Posjeduju specijalizirani i profesionalni servis mobilnih uređaja i elektronike (ESD oprema), te osim servisa nude usluge lokalizacije te podrške prodajnim partnerima i mobilnim operaterima.


 
Gore: Marley Buffalo Soldier

Marley Harambe

 

 

Gore: Marley Harambe

 


Marley Uplift

Gore: Marley Uplift

Marley Zion

 Gore: Marley Zion