tečajevi i radionice - bubnjanje

vertical horizontal
 • LJETNI BUBNJARSKI KAMP - Senj 2017

  NVO Klub Dobre Vibracije organizira “LJETNI BUBNJARSKI KAMP - Senj 2017“KADA: 01. do 06.08.2017. Već neko vrijeme planiramo organizirati jedan bubnjarski retreat (djembe i dundun bubnjevi) i u tu svrhu njuškamo u potrazi za povoljnim mjestom. Ono - odemo negdje u prirodu na par dana i organiziramo po 2...

 • Intenzivna radionica ritma 'TaKaDiMizacija Sveca' (Komiža)

  ​Dragi/e, kao što mnogi/e od vas znaju, posljednje dvije godine vodio sam intenzivnu ljetnu radionicu ritma, pod nazivom TaKaDiMizacija Visa, u sklupu kazališnog kampa Besa. I ove godine nastavljamo, ali sa malo drugačijim nazivom, jer se radi o jednom drugom otoku.

 • Djembe servis kod Tompe

  Popravak djembe bubnjevaAko vam se, nedajbože, dogodi neka nesreća sa vašim djembeom ili je već ostario pa mu treba pomlađivanje, najbliže i jedino rješenje je: Tompa

 • Mala škola ritma - put u ritam

  Poslušaj svoje srce, poslušaj svoj dah, osjeti svoj korak i improviziraj. Glazbeno ritmična radionica za osnovnoškolce. Marko i Nina će vam kroz razne ritmičke vježbe pomoći da osjetite svoj ritam i uskladiti ga s drugima. Instrumenti kao niti prethodno iskustvo nisu potrebni.

 • Početni tečaj djembea - 8-tjedni, proljeće 2017. Zagreb

  Klub Dobre Vibracije organizira Početni tečaj djembea, koji će se održati od 25. travnja do 13. lipnja 2017., u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“, na adresi „Nazorova“ 47, Zagreb (blizina Britanskog trga, osiguran besplatan parking za sve polaznike).

 • INNER DRUMMING 3-mjesečni tečaj

  Zadovoljstvo mi je najaviti novi ciklusINNER DRUMMING 3-mjesečnog tečajaPočinjemo u utorak 14.3.2017.

 • 24hours Heart Beat

  Dragi svi, na ekvinocij 20.3.2017. nastojat ćemo povezati Ritam Srca širom svijeta. Namjera je povezati srca kroz bubnjanje, meditaciju, ples, molitvu ili jednostavno usmjeriti pažnju na ritam vlastitog srca. Svjesno pustiti Srce da Bude!

 • DRUM CIRCLE

  Drage Bubnjarice i bubnjariNakon višemjesečne pauze, u četvrtak 9.3. 2017. od 19-21 sat ponovo se nalazimo na bubnjanju u krugu.I početnici i iskusniji svirači su dobrodošli.

 • Novi ciklus radionica zapadnoafričkih ritmova pod vodstvom Krunoslava Kobeščaka i Ismail Balde

  Centar za kulturu i film Augusta Cesarca i Udruga Dyallipozivaju vas naNovi ciklus radionica zapadnoafričkih ritmova pod vodstvom Krunoslava Kobeščaka i Ismail Balde Commija, ožujak 2017.

 • Početni tečaj djembea - PROLJEĆE 2017. Zagreb

  Klub Dobre Vibracijeorganizira Početni tečaj djembea, koji će se održati od 23. ožujka do 08. lipnja 2017., u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“, na adresi „Nazorova“ 47, Zagreb (blizina Britanskog trga, osiguran besplatan parking za sve polaznike).

 • Početni tečaj djembea - veljača 2017. Zagreb

  Klub Dobre Vibracijeorganizira Početni tečaj Djembea, koji će se održati od 21. veljače do 02. ožujka 2017. u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj“, na adresiNazorova47, Zagreb (blizina Britanskog trga, osiguran besplatan parking za sve polaznike).

 • Početni tečaj djembea - siječanj 2017. Zagreb

  Klub Dobre Vibracije organizira Početni tečaj Djembea, koji će se održati od 24. siječnja do 02. veljače 2017. u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje „Slava Raškaj", na adresi „Nazorova" 47, Zagreb (blizina Britanskog trga, osiguran besplatan parking za sve polaznike).

 • Počinje 2. ciklus 3-mjesečnog djembe tečaja

  Počinje 2.ciklus 3-mjesečnog djembe tečaja, a start je 7.1.2017. Slobodni termini su: petak ( 18:30-20h) , subota i nedjelja ( 14-16h i od 16-18h).Cijena tečaja je 850kn za 3 mjeseca ili 320kn mjesečno.Adresa je Vlaška 81a ( u dvorištu do kraja ).

 • INNER DRUMMING - nova vrsta bubnjarskih tečajeva

  Nakon vrlo uspješnog, veselog i produktivnog prvog ciklusa (koji se upravo privodi kraju) veliko mi je zadovoljstvo najaviti novi, 2. po redu ciklus INNER DRUMMING 3-mjesečnog tečaja. Znači, idemo dalje i još dublje u čaroliju ritma. Novi 3-mjesečni ciklus započinje u utorak 6.12. te četvrtak...