Davanje Zvuka svome Dahu na DIDGERIDOOu

Dobar dan!
Pozivam vas sve željne davanja Zvuka svome Dahu na DIDGERIDOO radionicu 8. 2. 2014. u 11h u Ateljeu Owl, Vlaška 81a

Ne sjećam se više koliko je prošlo od moje zadnje radionice u Hr. Možda pet godina. U međuvremenu sam puno putovao i davao nebrojene radionice u inozemstvu. U međuvremenu sam također doživio puno o prirodi našeg daha koji se kroz cijev transformira u zvuk.

 

Želim raditi s polaznicima radionice bez obzira na njihov didgeridoo uzrast. Bez obzira imaju li instrument ili ne. Bez obzira na dob, spol, generaciju, degenreaciju... sve to je nebitno u odnosu na centar koji je u tijelu, centar koji puni i prazni naša pluća i daje tome zvuk. To svi imamo. To nema veze s "talentom za muziku". To ima veze s ravnotežom daha i tijela koje se u jednosti ostvaruju i na naše mogućnosti izražavanja kroz tu ravnotežu. Tome bih se ja posvetio na radionici!
Ako to sročim nešto konkretnijim jezikom, bavit ćemo se;
- osvještavanjem tijela koje svira
- osnovama jakog, punog i čistog tona
- oblikovanjem tona preko harmonika
- osnovnim pokretima tijela koje stvaraju Ton i Oblik
- osnovnim ritmom koji s lakoćom nastaje iz tijela
- disanjem kroz dva osnovna principa i time ostvarivanjem "cirkularnog disanja"
- svim ostalim vezanim uz didgeridoo što budu vaša pitanja

Napomena: Nećemo se baviti ovime..., osim ako ne bude direktnih pitanja o tome!

Napomena br 2. Strahovi i tjeskoba i druge pizzdarije obuzimaju naše misli i tijelo i mijenjaju naše disanje. Strah i pravilan dah ne mogu istovremeno koegzistirati u tijelu. Iz mojeg malog iskustva, do pravilnog disanja je teško doći samo preko misli. Didgeridoo je poput kozmičke poluge, pajsera za otvaranje uma i tijela, ubacivanje daha i izbacivanje svog tog mentalnog dreka van, izvan orbite, u bezprostor, tamo gdje ono više nema smisla i raspada se. TO je didgeridoo! Tako da ako imate strahove, pa i strah od ove radionice, onda je ovo radionica za vas!!!

Radionica u trajanju od 4h s pauzama za smijanje i pišanje dešava se u prekrasnom ateljeu Lidie Boševski, Vlaška 81a. Sudjelovanje na radionici potkrijepite sa 150 kn u znak podrške, pojavite se u 10:45 u ateljeu OWL, Vlaška 81a, a OBAVEZNO se prijavite na mejl: doodeaux@gmail.com ili broj 098 77 44 59

Didgeridoo dobijete na korištenje na radionici, ali ako imate svoj, dopriponesite.

Du

Facebook događaj

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: