Blagdanski popusti na radionice kreativnog pisanja u CeKaPeu!

Centar za kreativno pisanje u Zagrebu nudi popust od 20% na radionice kreativnog pisanja u zimskom ciklusu! Ponuda vrijedi do 25. prosinca za sve radionice koje započinju u prosincu, siječnju i veljači.

Radionice su namijenjene polaznicima svih dobi koji se na bilo koji način bave pisanjem ili to tek žele početi. Iako se kroz radionice prolaze i teorijske osnove, naglasak je na praktičnom radu s polaznicima, pisanju, čitanju te interaktivnom sudjelovanju svih polaznika u radu na tekstovima, uz profesionalno mentorstvo voditelja.

Radimo u malim grupama s iskusnim voditeljima, vodećim imenima domaće književne i kulturne scene u samom centru Zagreba, a kroz naš jedanaestogodišnji rad prošle su na stotine novih autora i autorica.

Prijavite se putem web obrasca ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.!

Čekamo vas u CeKaPeu!

RADIONICE PISANJA U ZIMSKOM CIKLUSU
U zimskom ciklusu nudimo čak petnaest različitih radionica: Kratka priča, Roman, Poezija, Književno prevođenje, Drama, Scenarij za kratki film, Književna kritika, S one strane pisanja, Stvaranje uvjerljivih likova, Blog, Copywriting, Storytelling, Pričoslovnica i Imaš olovku i Jedan na jedan!

CeKaPe
Amruševa ulica 5, Zagreb, Hrvatska