Blagdanski popusti na radionice kreativnog pisanja u CeKaPe-u!

CeKaPe Zagreb nudi blagdanski popust od 20% na sve semestralne radionice kreativnog pisanja koji kreću u siječnju i veljači! Radionica je 15, izaberite neku za sebe ✍️!

Akcija traje do kraja godine.

Centar za kreativno nudi popust od 20% na radionice kreativnog pisanja u zimskom ciklusu! Ponuda vrijedi od 20. do 31. prosinca 2018. za sve radionice koje započinju u siječnju i veljači 2019. godine.

Radimo u malim grupama s iskusnim voditeljima, vodećim imenima domaće književne i kulturne scene. Radionice su različite, ali podjednako kreativne, namijenjene su djeci, mladima, odraslima, početnicima i naprednima, sadašnjim i budućim piscima, onima koji više vole praksu nego teoriju i onima kojima nedostaje teorija, onima koji žele napisati roman i onima koji imaju kreativnu blokadu, onima koje zanima strip i onima koji pišu blog, prozu, poeziju, dramu – sigurni smo da ćete pronaći nešto baš za vas!

Prijavite se putem web obrasca ili na mail info@cekape.com!

Čekamo vas u CeKaPe-u jer uz CeKaPe lakše se piše!

CEKAPE ZAGREB – u zimskom ciklusu nudimo petnaest različitih radionica: Kratka priča, Roman, Poezija, Književno prevođenje, Drama, Scenarij za kratki film, Književna kritika, Susret s likom, Blog, Copywriting, Storytelling, Esej za srednjoškolce, Pričoslovnica, Strip klub, Pisanje kao terapijsko-meditativna praksa i Individualna radionica!