KRENI KREATIVNO ONLINE - Pilot radionica

Pilot radionica KRENI KREATIVNO ONLINE, Zagreb
p: Hm ... ali ja nemam online posao ... ?
o: A imaš li FB stranicu, Instagram ili LinkedIn profil za svoj posao?
P: To imam!
o: Onda čestitam, imaš i online posao.

O Pilot radionici
Fokus Pilot radionice je na kvalitetnom građenju online prisutnosti tvojeg posla, bavit ćemo se:
- razlike u klasičnom i online poslovanju
- koje transformacije treba proći poslovna ideja da bi postala online poslovni model
- kako prepoznati svoju ciljanu skupinu
- gdje se kriju teme za najbolji content marketing
- 6 snaga koje ima uspješna poslovna ideja
- praktični zadatak putem kojeg ćete napraviti „snimku“ stanja 6 snaga svoje poslovne ideje, isplanirati prvi korak na ojačavanju
Pilot radionica je samostalna 2-satna radionica, a nakon nje slijedi 15tak minuta koje ćemo posvetiti uvodu u detaljan tromjesečni program.

Kome je radionica namijenjena:
Radionica je namijenjena osobama koje se bave različitim uslugama, podučavanjem, terapijom, coachingom, a koji se žele svoje usluge prilagoditi i bolje prezentirati online platformama, i kroz njih pokazati svoju ekspertizu i svoju autentičnu prednost.

3-mjesečni program je namijenjen:
- osobama koje žele step-by-step praktično vođenje kroz sve faze izrade besplatnih sadržaja za građenje mail liste zainteresiranih,
- osobama koje žele dublje zaroniti u svoje resurse kako bi otkrili autentične priče i načine prezentacije sebe i svojeg posla na društvenim mrežama,
- osobama koje imaju ideje, ali nailaze na tehnološke prepreke u njihovom ostvarenju,
- osobama koje zanima ljudsko-centrični pristup i njima i njihovom poslu, i njihovoj publici
- osobama koje žele pomoć u osmišljavanju najjednostavnije, njima najprilagođenije i najjeftinije strategije za kontinuirano građenje prisutnosti
Radionica i program nisu za osobe koje traže univerzalne savjete, marketinške trikove i kratkopotezna rješenja, te onima koji traže nekoga tko će sve gore navedeno napraviti umjesto njih.

Cijena, adresa i prijava na Pilot radionicu
Ukupno trajanje je oko 135 minuta, održavaju se na adresi Pantovčak 125c, dvorišna zgrada :
21.3. u 17.30 sati
22.3 u 14.00 sati

Mogući su i naknadni termini, ili poseban termin samo za vaš tim – javite se, lako ćemo se dogovoriti.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Na svakoj radionici ima max 10 mjesta, cijena je 127kn,
rezervacija mjesta mailom ili preko donje prijavnice na hello@dijananovak.com .

Plaćanje je moguće kreditnim karticama ili na žiro račun poduzeća, sve podatke i link za kartičnu uplatu šaljemo mailom po prijavi.
Sudjelovanje na radionici vas ne obavezuje na sudjelovanje na programu, ali da biste stekli jasnu sliku o tome kako program izgleda ovdje su detalji i sadržaj istog:

O 3-mjesečnom programu KRENI KREATIVNO ONLINE
Program KRENI KREATIVO ONLINE je praktičan 12-tjedni program, pun zadataka i vježbi putem kojih ćete ono što radite potpuno prilagoditi online platforma za prezentaciju vašeg posla, vašem tržištu i u to ugraditi najbolje od sebe.

Program kreće krajem Ožujka / početkom Travnja, a termini će se odrediti u dogovoru s grupom. Grupa je mala, do 8 osoba.

Obuhvaća ove teme:
- najboljoj verziji tvojeg poslovne ideje
- vrijednostima koje te pokreću i tvojem „Zašto“
- transformaciji tvoje ideje u poslovni model
- kako pronaći zainteresiranu publiku i upisati ih na svoju mail listu
- prodajni kanali i kalkulacija tvojeg poslovnog modela
- otkrivanje tko je tvoj najbolji klijent, što on/ona misli, radi, osjeća i kako do njega/nje
- koji problem tvoja ideja rješava, kako pomažeš
- kako saznati ono što ti publika neće reći sama, a što je važno za tvoj posao
- prototipiziranje i ideacija tvoje usluge kako bi pronašao dobitnu kombinaciju
- koja je tvoja priča, teme za kvalitetni content marketing i kako ih prilagoditi kanalima komunikacije
- kako biti kontinuirano prisutan kroz automatizaciju
- svi tehnološki izazovi koje rješavamo praktično, putem tutoriala koji su vam na raspolaganju

Komentari dosadašnjih polaznika Pilot radionice
“Svidjela mi se neposrednost i prirodnost predavačice. Imam dojam da to što govori dobro poznaje i da ima puno iskustva. Opušten, ali profesionalan pristup.
Zadovoljna sam radionicom. Mislim da smo dobili korisne alate koje možemo primijeniti na svoju situaciju. Ivana Klement”

“Svidjela mi se radionice. Dobila sam puno informacija i vježbi i nove uvide na što trebam obratiti pažnju prilikom izrade sadržaja za kanal. Iva Kralj”

“Svidjelo mi se što smo kroz radionicu rješavali postojeće probleme, te što smo naučili kako napraviti posao u modernom okruženju.
Jako dobra radionica usmjerena na poduzetništvo. Robert”

O voditeljici i tome kako se pronašla u online strategiji:
Zovem se Dijana Novak, arhitektica sam, certificirani NLP i executive coach, praktikantica art ekspresivnih terapije i višegodišnja poduzetnica raznovrsnog iskustva. Detaljnije o meni pronađite na www.dijananovak.com

Osim što je moj background odlična osnova za razumijevanje što se kroz proces marketinga događa u glavama naše publike, preko godinu dana o svim elementima online posla učim od jedne od najboljih europskih coacheva, Islanđanka Sigrun - u njenom sam programu koji ona sama naziva MBA online business-a.

Uz Sigrun, moj coach-učitelj za personal branding je Nizozemka Esther de Charon de Saint Germain, nadimkom „personal branding queen“. Kroz sudjelovanje na njihovim programima povezana sam s internacionalnom zajednicom različitih coacheva, terapeuta i učitelja, što mi je izuzetno vrijedno jer učim i iz njihovih iskustava.

Moj pristup marketingu je iskren i ljudski, kroz kulturu razumijevanja i poštovanja prema drugim ljudima, jer u konačnosti – svi smo mi nekome drugome klijenti, i tada želimo takav odnos prema sebi, pa mi se čini u redu krenuti od svog posla.

Tehnologija mi je oduvijek bila bliska, kao i rad s kreativnim medijima i izražajima, naročito kada se koriste u poslovnom okruženju. Do sada sam osmislila i održala nekoliko online programa i webinara, i ovaj puta odlučila radionice i program održati i uživo.

Kombinirajući svoje znanje i iskustvo, razvila sam svoju metodu okvir za rad – Creative Business Drive, koji sažima sve elemente potrebne za poslovni uspjeh.
Osim online strategijom, bavim se održavanjem individualnih i timskih radionica o korištenju kreativnih tehnika za donošenje boljih odluka – imam ogromnu kolekciju figurica i legića, i dajem i drugim ljudima da se igraju s njima. Članke o bogatstvu koje primijenjena kreativnost može donijeti u vaš posao, koje uglavnom pišem tipkajući na mogu u 6 ujutro, pročitajte na mojoj stranici –na engleskom jer s njima gostujem i na nekim strani portalima.

U slobodno vrijeme sam očarana tulipanima i ružama, ali fotkanjem i snimanjem svega i svačega, što će mi možda nekad u nekoj priči zatrebati.

Prijavnica: KRENI KREATIVNO ONLINE - Pilot radionica