LJUBAV ILI STRAH - Ecstatic Spirit Dance workshop

Ljubav ili strah su jedine dvije opcije između kojih svakodnevno biramo. Ako npr. izaberemo posao koji je sigurniji, a na kojem se osjećamo loše umjesto posla koji nas jako veseli i daje nam smisao, ali nije toliko siguran, izabrali smo strah umjesto ljubavi.

Tada se možemo kratkoročno osjećati sigurnije i bolje, ali dugoročno će se dogoditi to, da kopni naša unutarnja radost, energija, zdravlje i smisao života. Tim izborom mi nismo podržali život u sebi i što više vremena prolazi veće postaje unutarnje nezadovoljstvo koje se kasnije može manifestirati kao niska razina energije, depresija, osjećaj besmisla ili neke bolesti.

Trebamo se upitati zašto izabiremo nešto što ne podržava naš istinski dobar unutarnji osjećaj i zašto činimo nešto od čega se osjećamo loše. Zašto biramo strah umjesto ljubavi?

Kada biramo ljubav povećava se razina energije, jasnoća, lakoća, zdravlje i obilje. Sve se slaže na savršeno mjesto zato što podržavamo život u sebi.

Dobrodošli ste istražiti ovu jako važnu temu! Na ovoj radionici imate mogućnost osloboditi se svojih strahova i početi živjeti ljubav.

Cijena: 150kn regularna cijena, 100kn za sve koji su na listi
Solar Spirita.
Datum: subota 08.02.2020.
Vrijeme: 18-21h
Mjesto: Ilica 47., Zagreb, MBS Studio
Voditeljica: Iva Solarević Jeličić

Prijava obavezna, broj mjesta ograničen!
Info i prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091 520 6461 Iva
Tu su datumi budućih radionica za cijelu 2020. godinu.: https://solar-spirit.net/kalendar/
www.solar-spirit.net

Face događaj: https://www.facebook.com/events/2015079595303995/