tečajevi i radionice - za djecu

vertical horizontal
 • Upisi u programe za djecu Mala sova

  Dragi roditelji i djeco, u tijeku su upisi u tri nova/stara programa, s kojima započinjemo tijekom rujna te dva koja su već u tijeku...

 • Otkrijte delfina u sebi!

  Plivanje spada u osnovne bazične sportove. Znanje plivanja nekada se cijenilo baš kao i znanje pisanja i čitanja. Svi pokreti u vodi potpuno su prirodni našem tijelu koje prvih devet mjeseci svoga života provede zaštićeno u majčinoj utrobi u vodi. Plivanje i voda nam donose neopisivu radost.

 • Relax Kids program

  Smireno i sampouzdano u novu školsku godinu uz Relax Kids; zabavno, maštovito i inspirativno vrijeme posvećeno tjelesnoj, umnoj i emotivnoj dobrobiti djece.

 • Radionice učinkovite komunikacije s djecom

  Komunikacija s djecom se ne smije svesti na vrijeme čekanja da nam djeca odrastu , pa ćemo se onda više razumjeti „Značenje komunikacije se nalazi u dobivenom odgovoru“

 • 9. Dječji festival "GLAS SOLINA 2017."

  Sa zadovoljstvom najavljujemo 9. Dječji festival "GLAS SOLINA 2017." koji će se kroz program solinskog kulturnog ljeta održati u nedjelju, 27. kolovoza s početkom u 20:30h na ljetnoj pozornici Gradini u Solinu. Organizator je Dječji klub Dalmalino.

 • Bacači Sjenki voze obrazovni filmski paralel-slalom

  Bacači Sjenki u suradnji s partnerima u Sinju, Prelogu i Zagrebu od 28. kolovoza do 01. rujna 2017. organiziraju Frooom! - cjelodnevne (od 8-16h) odgojno-obrazovne radionice filmskog, medijskog i informatičkog opismenjavanja za djecu od 8 do 13 godina.

 • DJEČJI KRUG

  Uvodna interaktivna radionica namjenjena djeci i roditeljima Pozivamo sve zainteresirane roditelje i vašu djecu na sudjelovanje na uvodnoj interaktivnoj radionici, gdje ćemo vas upoznati sa našim programom osmišljenim za kontinuirani grupni rad s djecom.

 • offYoga festival Šibenik

  (Za)Jednost u raznolikosti - naš festival ima za cilj i viziju istražiti i otkriti svu raznovrsnost i širinu puteva yoge dok smo istovremeno svjesni da poput brojnih rijeka i pritoka (za)Jedno svi vode istom moru i utječu u isti Ocean.

 • Radionica izrade stripa za djecu

  Dođite u kulturno-obrazovnu udrugu Language cloud i upoznajte s nama kako nacrtati i napisati svoju priču unutar stripovskih okvira i oblačića! Vaši najdraži likovi postat će junaci Vaših priča pred koje ćete staviti nove izazove! Radionica stripa i animiranog filma za školarce održat će se na...

 • PROGRAM LJETNIH ŠKOLSKIH PRAZNIKA

  Od 16. lipnja do 14. srpnja 2017. godine svaki radni dan od 10 do 12 i od 17 do 19 sati Centar mladih Ribnjak organizira PROGRAM LJETNIH ŠKOLSKIH PRAZNIKA za djecu osnovnoškolske dobi.

 • Cjelodnevni boravak tijekom školskih praznika za djecu od 6 do 10 godina

  Dragi roditelji, u želji da vašim mlađim osnovnoškolcima pružimo mjesto gdje se tijekom ljeta mogu doći zabaviti, ali ponešto i naučiti, ponovno organiziramo cjelodnevni boravak za djecu od 6 do 10 godina starosti. Moguć je poludnevni, dnevni, tjedni ili višetjedni boravak.

 • Učenje kroz igru i istraživanje - NTC ljetni kamp

  NTC tim ove godine prvi puta u Hrvatskoj organizira kamp u prirodi za djecu. Autori programa dr Ranko Rajović sa predavačima NTC tima, svojim prepoznatiljivim programom, omogućiti će djeci učenje kroz igru i istraživanje, te potaknuti razvoj veština, znanja i emocija koje se u svakodnevnom...

 • DADA radionica, 27.6. - PJESMULJAVE SLIKOVNICE, 7+

  Dragi art'erijci i oni koji će to tek postati! Smislili smo za vas nešto potpuno drugačije... Za sve male kreativce, LIKOVNJAKE i STIHOKLEPCE, stiže radionica iz snova nakon koje svoju knjigicu na kraju nosite doma!!!

 • FROOOM! kuha ljetne praznike u Zagrebu...

  Bacači Sjenki "kuhaju" nove Frooom! radionice! Inovativni program filmskog i medijskog opismenjavanja za djecu i mlade od 8 do 16 godina održavat će se u vrijeme ljetnih školskih praznika, u periodu od 19. lipnja do 14. srpnja, u Osnovnoj školi Dr. Ivan Merz u Zagrebu.