Radionice za djecu

Savladaj svoj strah nemir i ljutnju.
Nauči važne vještine koje će koristiti cijeli život.
Osjećaj se odlično!
Zauzmi se za sebe.
Povećaj svoje samopouzdanje.

Radionice su za djecu od 7-12 godina
Radionice traju cijelu školsku godinu i cijena im je 200 kn mjesečno.


SUPER JA 
Radionica učenja asertivnosti – vještine koja nam omogućuje da se izborimo za sebe, osiguravajući da se naše mišljenje i osjećaji uzmu u obzir, a pri tom se ne narušavaju prava drugih. Svojim programom pomaže djeci izgraditi samopouzdanje, potaknuti i povećati svijest o njima samima, razviti i prakticirati vještine asertivnosti, učiti ih odgovornosti za vlastito ponašanje i vlastite osjećaje.

Kombinacijom interesantnih poticaja u obliku igara, scenarija, zadataka, priča i diskusija učiti ćemo kako se zauzeti za sebe, ispravno odlučivati, nositi se sa promjenama i izazovima kojima su izloženi, preuzeti odgovornosti za vlastito ponašanje i osjećaje, razvijati sposobnost samokontrole te biti ustrajan i učiti iz neuspjeha.

utorkom i četvrtkom 18:30-19:30 u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, 1.kat

 

BUDI COOL
Radionica kroz koju djeca vježbaju trajne vještine za otklanjanje stresa i smirivanje, nošenje s teškim emocijama, kontroliranje impulsa, lakše koncentriranje i fokusiranje na ono što je važno, i njegovanje empatije, ljubaznosti i pozitivnosti.
Budi cool radionica je mentalni trening mindfulness vježbi za sklad i smirenost uma i tijela. Satovi koncipirani tako da djeca kroz vježbe i igru nauče kako se nositi sa emocijama, povećati usredotočenost i svjesnost kroz vježbe fokusiranja na svoja osjetila, kako se umiriti i usmjeriti na sadašnji trenutak vježbama disanja, progresivnom mišićnom relaksacijom i vođenom fantazijom, uskladiti um i tijelo jednostavnim vježbama primjerenim njihovom uzrastu te putem pozitivnih afirmacija usvojiti i zadržati vedar, čvrst i pozitivan stav o sebi i svojim sposobnostima.

srijedom 18:30-19:15 i subotom 10:00-10:45 u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5,
1.kat
 

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
098679906

Prijavnica za radionicu za djecu