PRIČA NAM SE PRIČA!

Dragi naši, ovo se kuhalo dugo i nemate pojma koliko smo sretni i uzbuđeni što možemo najaviti suradnju 
ARTAREA /art'erija/ i Teatar PocoLoco:
PRIČA NAM SE PRIČA!

Na ovoj malo ludoj i potpuno drugačijoj kazališnoj radionici, krenut ćemo od čitanja i dramatizacije priče, komponirat ćemo i napisati vlastitie songove, likovno osmisliti i grafoskopom popratiti našu priču te ju ispričati vama.
Kroz 10 susreta zajedno ćemo napisati, nacrtati, otpjevati i odglumiti priču i na kraju ju izvesti kao pravi mali profesionalci!

Prvi ciklus počinje 16.10.2019., a održavat će se u arterijinom prostoru, na Marulićevom trgu 12, srijedama od 17.30 do 19. Nakon održanih deset susreta, organizirat ćemo premijeru naše i vaše prve priče!!!

Za uzrast 7+ , 1.-5. razred!

Cijena za 10x90 minuta radionice + izvedbu koja će se održati vikend nakon radionice je 900 kuna, u dvije rate tj. dva puta po 450 kuna.

Radionicu su osmislili i vode poco loco i arterija crew (Zrinka Kušević, Maja Katić, Maja Kovač, Renata Carola Gatica, Milica Sinkauz i Ivana Đula), koji će vas voditi kroz ovu pustolovinu!

Broj polaznika je ograničen pa se ukrcajte što prije!
Strašno vam se veselimo!!

dodatne informacije i prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.