BIOTERAPIJA - tretmani bioenergijom u ZAGREBU

Bioterapija je prirodna, moćna i neinvazivna metoda liječenja. Terapeuti centra (Marina Pirš i Marko Krivić) provode integrativni pristup u svojim terapijama, te posjeduju višegodišnje internacionalno iskustvo, kako u terapijama tako i u edukaciji novih terapeuta. Njihov cilj je demistificirati ovu praksu, približiti ju ljudima, te širiti saznanja o prirodnim i holističkim metodama kojima možemo podržati svoje zdravlje.

Terapije nemaju cijenu već su isključivo na anonimne donacije, a jedini fixni trošak je kotizacija u visini od 100kn koja se plaća jednokratno hotelu za trošak prostora.

Bioterapija u suradnji s medicinom pokriva cijeli spektar djelovanja - od prevencije do liječenja svih psihičkih i fizičkih bolesti. Radi se o komplementarnoj metodi kojoj je za cilj reaktivacija imuniteta, a naš pristup je individualan i integrativan.

Pozivamo sve zainteresirane na bioenergetske tretmane:
01.- 02.12.2018.
15.- 16.12.2018.

Hotel International, Miramarska cesta 24.

Jedan terapijski ciklus sastoji od 4 terapije u kontinuitetu po dva puta dnevno, ujutro i poslijepodne, kroz subotu i nedjelju. Zbog optimalnog rezultata potrebno je prisustvovati na sve 4 terapije

Subota 10-12 & 16-18h
Nedjelja 10-12h & 16-18h

bioterapija logo

Više informacija ima ovdje: www.bioterapija.hr

Prijave i konzultacije:
Niste sigurni da li je bioterapija prava metoda za vas i može li vam pomoći?
Slobodno nas kontaktirajte bez obaveze za konzultacije.

Prijava na terapiju je obavezna, a možete se prijaviti na info@bioterapija.hr ili na donji obrazac:

 

Prijavite se ovdje za bioenergetske tretmane