Plan za moju najbolju godinu

Nova je godina i želite nešto promijeniti u svom životu? Niste sigurni odakle bi krenuli, a još manje kako da ustrajete u onome što si zacrtate? Ne čeka vam se više da tamo jednog dana u nepoznatoj budućnosti počnete raditi na svojim željama? Pravi je trenutak da uzmete konce u svoje ruke i počnete kreirati život o kojem sanjate.

U tome će vam pomoći radionica Plan za moju najbolju godinu. Tu ćete imati priliku proći introspektivni proces, od pregleda što je obilježilo prošlo razdoblje, uvida gdje ste sada do razrade detaljnog plana za vašu najbolju godinu. Što je najvažnije, koristeći najbolje prakse teorije uspjeha otkrit ćete kako stići do željenih ciljeva, a da ne posustanete već krajem siječnja.

Isprobajte provjereni proces koji su u prethodnih šest godina prošli već brojni polaznici, evo što su rekli neki od njih:
„Početkom ove godine sam bila na radionici PLAN ZA MOJU NAJBOLJU GODINU koja me je jako oduševila. Na radionicu sam došla bez ikakvih očekivanja iz želje za još jednim iskustvom, ali bilo je to nešto puno više. Četiri sata koliko traje radionica su prošla u trenu, od samog početka je bila vrlo interesantna, dinamična, pozitivna i koncept radionice je fantastično napravljen. Preporučila bi svima koji žele ostvariti svoje ciljeve da svakako odu na radionicu kod Ivane, jer kada se sve naučeno primijeni u praksi ciljevi su itekako ostvarivi, ja sam realizirala sve s popisa s početka godine. Hvala."

"120% sam zadovoljan sa sinoćnjom radionicom. Nisam pogriješio, tih +20% su tu jer su moja očekivanja toliko nadmašena! Stvarno odlično radiš ovo što radiš. Zbog toga što je protekla godina bila za mene tako posebna i izazovna i rewarding, nisam ni otprilike povjerovao da mogu očekivati da nova godina bude "bolja" od nje. A tvoja radionica pomogla mi je upravo da dokučim potencijal vremena koji je predamnom, da ova sada godina zbilja može biti bolja i sadržavati još veće, nove ciljeve. Ima i nekih odličnih "trikova"/metoda kojima si se poslužila, koji su me baš oduševili i motivirali."

Harvardovo istraživanje pokazalo je da su ljudi koji ulože vrijeme i trud u zapisivanje svojih ciljeva i kreiranje planova za ostvarenje čak 10 puta uspješniji u ispunjenju svojih želja. Deset puta! I vi možete biti među njima.

Termini radionice su (trajanje 4h):
- Zagreb – sub 14.1.2017. u 10h, pon 23.1. u 18h
- Rijeka – čet 26.1.2017. u 17h, pet 27.1. u 18h

PRIJAVE su obavezne putem forme...ovdje.
Osigurajte svoje mjesto već danas! Broj mjesta je ograničen.

Više informacija o voditeljici Ivani Štulić i radionici možete naći na linku, kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili 092 33 46 429.

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...