Napadi panike i anksioznost SOS - radionica

Svakodnevno se borite sa pojačanom anksioznosti, napadima panike i strahovima?
Ako živite svakodnevno u napetom stanju straha od svega što bi moglo doći izvana, ili nečega što bi vam se moglo dogoditi sa zdravljem, koje je vaše sigurno mjesto na koje se povlačite? Da li je to vaš dom? Roditeljski dom? Društvo neke bliske osobe? Blizina partnera?

Da li panično nazivate prijatelje i obitelj samo da bi vam odvratili pažnju od vašeg unutarnjeg svijeta u kojem je trenutno prestrašno bivati?

Da li to u jednom trenutku prestaje biti fizički prostor ili kontakt sa bližnjima i postaje bijeg u neku radnju tipa čitanje, posremanje, gledanje televizije?

Što ako postoji mogućnost da to sigurno mjesto postoji negdje duboko u meni? :)

Ako je tu, dostupno pomišljanjem samo jedne misli, stavljanjem namjere da ga prizovemo? Što ako nam ne treba nikakva vanjska distrakcija ili umirenje? Ako to mjesto možemo ojačati dovoljno da bude neovisno o vanjskim utjecajima? Samo naš, osobni kapacitet da se umirimo i osjetimo sigurno....
Moje iskustvo mi govori da svako od nas posjeduje to mjesto u sebi, mjesto mira, mjesto spokoja i neizmjerne sigurnosti. Mjesto na kojem smo sigurni, bez obzira na to što se događa izvana. Mjesto na kojem je sve ok i bez obzira što se događa u nama samima. Mjesto za skloniti se od horora panike, straha i stalne napetosti.

Želite osjetiti koje je to mjesto?
I bez obzira na to da li ga već poznajete ili vam je potpuno nepoznato, ova radionica će vas povesti na putovanje gdje ćete osjetiti što znači biti siguran sam sa sobom, u miru sa unutarnjim svijetom i svim strahovima koji žive u vama.

Sve o tome kako i na koji način nastaju predispozicije za pojavu napada panike i anksioznosti te svih strahova koji se javljaju kao popratni problemi, kao i o načinima na koje se možemo nositi sa ovom problematikom možete čuti na radionici u srijedu 10.10.sa početkom u 19:30 u prostorijama Centra Osobni razvoj i svjesnost (CORS), Slavonska avenija 3, Zagreb.

Ova radionica je namjenjena onima koji se bore sa napadima panke ili pojačanom anksioznosti. Kroz lagane vježbe disanja i pokretanje tijela u cilju podizanja energije i na kraju vođene meditacije ćemo pokušati doći do mjesta u nama kojemu je potrebno iscjeljene i na taj način mu pružiti sigurnost i umirenje.

Također ćete imati prilike upoznati se sa nekoliko jednostavnih tehnika kao načina na koje si možete pomoći u trenutku kad vas primi napad panike. Kako se umiriti, na koji način se prizemljiti i osjetiti sigurnost, i na kraju krajeva kako izbjeći najjači napad kad osjetite da dolazi.

Cijena ove radionice je 100,00 kn.

Srijeda, 10. listopada 2018. u 19:30 – 21:30
CORS - Centar Osobni Razvoj i Svjesnost
Slavonska avenija 3, 10000 Zagreb, Croatia

Radi ograničenog prostora potrebno se najaviti na predavanje što možete učiniti prijavom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili na broj telefona 091 1 687 687.

Ohelena-sunjic predavaču:
Helena Šunjić, integrativna terapeutkinja.
Nakon punih 15 godina bavljenja problematikom napada panike i anksioznosti i nakon završene četverogodišnje edukacije za integrativnog terapeuta u Centru za integrativni razvoj-Zagreb, te dvogodišnjeg naprednog treninga iz liderstva i osobne moći, došla sam do pozicije dubljeg razumijevanja i znanja o uzrocima napada panike i anksioznosti te poslijedicama na čovjekov život.
I sama sam se godinama borila sa po nekoliko napada dnevno, uključujući konstantnu anksioznost, strahove koji dolaze sa njom kao i agorafobijom koja se razvila kao odgovor na negaciju problema. Tražeći riješenje van okvira službene medicine, koja nažalot i dalje ovu problematiku riješava upotrebom lijekova, naišla sam na integrativnu terapiju koja mi je, mogu slobodno reći, spasila život. Barem ovakav za koji sada znam.
Nakon nekoliko godina upornog rada na sebi u meni se rodila želja da pomognem drugima koji se susreću sa istom problematikom te sam odlučila završiti edukaciju i svojim iskustvom poboljšati svijet u kojem živim. Danas živim život ispunjeniji nego što sam ikada mogla zamisliti. :)

Na koji način sam to uspjela, kako nastaju napadi panike i na koji način ih se riješiti možete čuti na ovoj radionici i predavanju.

Veselim se vidjeti vas u što većem broju. :)