ŠKOLA ASTROLOGIJE POZDRAV SUNCU

ŠKOLA ASTROLOGIJE POZDRAV SUNCU
MODUL1: TEMELJNE ENERGIJE HOROSKOPA
POČINJE u subotu 7.4.2018. od 17 do 20.30 h; Mašićeva 4, Zagreb.
PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE ZA BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE.

Što možete očekivati:

• Suvremena, psihološki orijentirana astrologija.
• Astrologiju učite na praktičan način, radeći na vlastitom horoskopu!
• Uz učenje astrologije otkrivate i vlastite mogućnosti razvoja.
• Kreativan pristup svladavanja osnovih elemenata astrologije.
• Sustavnih koraci u tumačenju natalne karte.
• Naučite UMJETNOST tumačenja horoskopa!

BESPLATNO UVODNO PREDANJE u subotu 7.4.2018. od 17 do 20.30 h, ako se odlučite za nastavak školovanja plaćanje je moguće i u ratama.

Škola je namijenjena podjednako početnicima, kao i svima s predznanjem. Čak i ako imate veliko predznanje i mislite da vam škola nije potrebna, poseban pristup otvoriti će vam novi pogled na astrologiju i umjetnost tumačenja horoskopa. Modul 1 ima 45 školskih sati. Predavanja se održavaju tijekom 10 vikenda, subotama od 17 – 21 h. (Prilagodba termina u dogovoru s polaznicima). Svi polaznici dobivaju skriptu s detaljnim gradivom modula 1.

Školu vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić. Senka je 2005. godine diplomirala na međunarodnoj školi poznatog američkog astrologa Noela Tyla. Od tada je razvila bogatu praksu u radu s klijentima. Već godinama redovito piše astrološke tekstove za magazin Sensa i za AstroMagazin. Njene tekstove možete čitati na www.astropozdravsuncu.com.hr

Senka je aktivni član Udruge astrologa Hrvatske na čijim stranicama možete čitati njen astro blog. Redovito sudjeluje na astrološkim konferencijama, drži predavanja i radionice.

U centru Pozdrav suncu možete naručiti natalni horoskop, godišnji, usporedni, poslovni kao i sve vrste astroloških analiza. Informacije i prijave na 091 16 19 607,
ili na mail: senka.ljubic@zg.t-com.hr

Prijavite se za besplatno predavanje...