METODA ISCJELJENJA : SJEDINJENJE U IZVOR DUHOVNOSTI

METODA ISCJELJENJA : SJEDINJENJE U IZVOR DUHOVNOSTI
HEALING METHOD UNION IN THE ''SOURCE OF SPIRITUALITY''
Union in the S.O.S.

Sama metoda se sastoji od tri djela; za obnavljanje sebe Aktivacija se može prolaziti po potrebi i osjećaju koliko god puta želi bez da se osoba treba baviti duhovnim radom. Za samostalni rad na sebi i drugima potrebno je proći i Prihvaćanje, obuku za iscjelitelja. A za samostalnu predaju prva dva stupnja potrebno je završiti i 3.stupanj. Cijela metoda može se koristiti u skladu sa drugim metodama.

AKTIVACIJA / ACTIVATION
1. Stupanj: Tretman
Aktivacija sjedinjenja u Izvor, tretman kroz meditaciju i poruka te razgovor u grupi do max 3 ljudi, trajanje cca 2 sata. Iako je to prvi dio metode provodi se samostalno koliko god put osoba osjeti i bez potrebe daljnjeg 'obrazovanja' - dakle mogućnost višekratnog prolaska. Sama aktivacija po sebi donosi uvide, energetski tretman, odgovore te izazove na kojima osoba poslije sama radi. Potvrda se dobiva na prvom putu (nije u pisanom obliku).
Također mogućnost višekratnih prolaska kao podsjetnici, dodatni aktivatori samih sebe ili kao tretman s porukom.

PRIHVAĆANJE / ACCEPTANCE
2. Stupanj: Obuka za Iscjelitelja
Uvjet je prolazak barem jedne aktivacije. Odvijanje u 3 navrata - po 1x mjesečno. Osoba nakon prolaska može raditi iscjeljivanje sa sobom i sa drugima na blizinu i daljinu. Prolazi se 10 sati teorije i 20 sati prakse, potvrda i skripta je uključena. Sama grupa može sadržavati max 6 osoba.
Osvještavanje samog iscjeljenja na dubljoj razini. Unutar obuke se više puta dodatno prolazi Spajanje u samoga sebe – kao dodatno osvještavanje svojih potencijala u ovoj kreaciji (individualnom djelu cjeline). Ovdje se uči kako iscjeljivati – pomoću aktivacija drugih kako bi probudili njihov potencijal, tretmana kako bi i materijalizirali samu aktivaciju osobe, aktivacija samoga sebe. Također radimo na osnovnim postavkama iscjeljivanja, srži odakle dolazi te na samoj Vjeri i Duhovnosti obzirom da je to osnova za duhovni rad. Nadalje uči se o prihvaćanju cjeline, kao i samoga sebe u svim segmentima. Otvara se put istini i sami središnji centar – srce. Prihvaćaju se dijelovi sebe/nas u potpunosti te je i dodatan naglasak na radu sa sobom kako bi uvijek napredovali kao iscjelitelji. Koliko će tko napredovati ovisi o samoj vjeri 'pojedinca' i prepuštanju vodstvu Sebe/Jednote.

CJELOVITOST / UNITY
3. Stupanj:
Nakon prolaska ovog djela osoba može samostalno raditi predaju prva dva stupnja.


S ljubavlju, Maya&Vladimir

* lokacije su svi gradovi gdje se skupi grupa
* info na www.maya.hr
* mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
* Voditeljica: Maya, Maja Cavrić
  Duhovna Učiteljica, Iscjeliteljica te Spisateljica


Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...