INCIJACIJE U 9 MUNAY KI BLAGOSLOVA / RITUALA – INKA ŠAMANIZAM

Pozivam Vas na inicijacije Inka šamanizma u Zagrebu 11. i 12. kolovoza 2017.
Predavanje i inicijacije: petak, 11. kolovoza i subota, 12. kolovoza 2017., termin prema dogovoru.
Za ostale dane u kolovozu inicijacije se održavaju prema dogovoru. Također su mogući termini i u dopodnevnim satima radnim danom.

Za sve informacije o Munay ki i 9 inicijacija Munay ki javite se na:
munayki1320@gmail.com ili na 098 92 94 751


Proročanstva mnogih drevnih naroda američkog kontinenta: Maya, Inka, Hopija i mnogih starosjedilačkih plemena govore o ovom trenutku naše civilizacije kao periodu velike transformacije, periodu novih evolutivnih procesa. Drevni narodi nagovještavaju rađanje novih ljudskih bića, bića mudrosti, koja žive u skladu sa suštinom svoga bića, sa odgovornošću za cjelokupnu kreaciju, u harmoniji i jedinstvu sa sobom, planetom, svemirom...

Ovo je vrijeme kada možemo biti sudionici pozitivnih promjena u svijetu.
Munay ki je znanje drevnih Inka o Svjetlosnom tijelu, energetski kodovi koji transformiraju naše energetsko polje u polje svjetlosnog ljudskog bića HOMO LUMINUSA.

Ovo znanje kroz inicijacije i rituale prenosi loza naroda Q’ero, potomci drevnih Inka. Munay Ki na jeziku Quechua naroda u prijevodu znači: ”Volim te!“ ili „Budi ono što jesi!“ Znanje o Munay KI 9 blagoslova / rituala, je devet velikih inicijacija - energetskih transmisija, koje aktiviraju svjetlosno tijelo u čovjeku, kako bi ljudska bića imala podršku krenuti u sljedeći stepenicu evolutivnog procesa - razviti se kao Homo luminos.
Kroz Munay Ki blagoslove postajemo istinski misionari mira i procesa transformacije svijesti. Kada ste inicirani u devet Munay Ki blagoslova, pridružujete se “Čuvarima mudrosti i Zemlje” ili iscjeliteljima.
Privilegija koja je nekada bila samo za izuzetne posvećenike sada je dostupna svima koji osjete unutrašnji poziv da prime inicijaciju / blagoslove Munay Ki.

Kako djeluju incijacije u 9 Munay ki rituala?

- dovode do promjene na svim nivoima našeg bića: fizičkom, mentalnom i duhovnom što dovodi do drugačijeg odnosa prema sebi, životu, svijetu.
- transformiraju, integriraju i dopunjuju energetsko polje svake osobe koja prođe kroz proces inicijacije.
- energetska transmisija u inicijacijama pročišćava i harmonizira čakre
- osvještavanje osobnog energetskog polja
- harmonizacija muškog i ženskog principa u energetskom tijelu
- pokreću se energetski transformirajući procesi, iscjeljuju rane ili energetske traume, prenošene kroz karmu do 7 generacija

- inicijacije reintegriraju DNK, omogućavajući rađanje novog, svjetlosnog tijela - tijela Duge. Tijelo Duge nas povezuje sa 5 dimenzijom, a kroz petu dimenziju sa ostalim višim dimenzijama.
- povezivanje sa planetom Zemljom, sa Pachamamom,
- povezivanje sa 4 arhetipa / totema (Zmija, Jaguar, Kolibrić, Orao / Kondor)
- povezivanje sa 3 Arhanđela
- inicirani se povezuje sa lozom iscjelitelja i sa znanjem, mudrosti iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Kroz ove inicijacije se također iscjeljuje i planeta Zemlja. Donosi se ravnoteža planeti Zemlji, uravnotežuje se ženski i muški princip, a inicirani postaje donositelj mira, mudrosti, harmonije i svijesti o jedinstvu cijele kreacije.

Predavanja, inicijacije i radionice vodi: Vesna Uaxak Etznab, inicirana u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Proučavanjem drevnih Inka i Maya bavi se od 80' tih godina. Osim Inka šamanizmom bavi se kozmologijom Maya, prenošenjem znanja o mayanskom kalendaru i Kozmičkoj povijesti, Reikijem, yogom i art terapijom. Članica je Zaklade za Zakon Vremena (Law of Time. org), Pokreta za mir i promjenu kalendara.

Za sve informacije o Munay ki i 9 inicijacija Munay ki javite se na:
munayki1320@gmail.com ili na 098 92 94 751

Više o Munay ki možete čitati na blogu:
http://munayki1320.blogspot.hr/

INKA COSMOLOGY