Raspored vođenih meditacija u CIRUSSU

Dragi članovi i prijatelji CIRUSSA,
velike Vam se zahvaljujemo na velikom odazivu i interesu za program meditacija koji se održava u CIRUSSU (Scarpina 5). Svakako Vas pozivamo da zajednički nastavimo dalje s programom meditacija, te vam donosimo pregled tema i datume održavanja nadolazećih meditacija u KOLOVOZU.

Prva meditacija u kolovozu je uspješno iza nas, slijede nam još tri meditacije na različite tema. Naravno u svim meditacija pozvat ćemo Anđele, Arhanđele, Jednoroge ali i druga svjetlosna bića da nas vode, blagoslove i pomognu da živimo bolje sutra!

U nastavku donosimo pregled programa za slijedeće tri meditacije.

• 8.8.2017. utorak, 20 sati, tema: Transformacija energije uz pomoć ljubičastog plamena - Arhanđeo Zadkiel
• 15.08.2017. STANKA: ZBOG BLAGDANA
• 22.8.2017. utorak, 20 sati, tema: Moja svakodnevica s anđelom čuvarom - razgovor s osobnim anđelom čuvarom
• 29.8.2017. utorak, 20 sati, tema: Knjiga života i anđeli

Predviđeno trajanje pojedine meditacije: 60 minuta, donacija prema slobodnom izboru.
Prijava je obavezna, a možete to učiniti putem mobitela 095 843 28 44 od 12 do 18h ili mailom na hr.konstelacije@gmail.com

Ukoliko je netko zainteresiran za individualni pristup, možete se javiti na broj mobitela 098 215 933 ili na mail: vedran_zubovic@yahoo.com.

Radujemo se i zahvaljujemo na Vašem dolasku,
Srdačno, toplo

CIRUSS Team:)

VIŠE O VOĐENIM MEDITACIJAMA:

Svaku meditaciju počinjemo s uzemljenjem. Uzemljenje je važan dio svake meditiacije, jer nam pomaže da ostanemo centrirani i da ne zalutamo u enrgijama viših sfera. Također, uzemljanje nam pomaže da budemo svjesni sebe ovdje i sada i da svoju realnost živimo na najbolji mogući način. Nakon uzemljenja pozivamo Anđele, Arhanđele da nas zaštite. Zaštita nam omogućava da budemo sigurni u duhvnim sferama. Osigurava nad da nikakva negativna energija ne može doći i da se sve odvija za naše najveće dobro te u skladu s Božijom voljom. U meditaciji se podižemo na više sfere postojanja, podižemo svoju svijest i otvaramo se višim energijama. Prema pojedinoj temi, pozivamo Anđele i Arhanđele da nas prate, pomognu riješiti sve zapetljaje i da nam daju blagoslov da se naše molitve i namjere realiziraju na najbolji mogući način u našem životu. Na kraju slijedi zahvala na pomoći i blagoslovu za sva primljena dobra.
Svaka meditacija zasniva se na vlastitom pristupu, te slijedi energiju grupe. Za prisustvo nije potrebno prethodno iskustvo ili znanje. Svatko to želi pronaći mir, radost i sanagu dobro došao je. Sve ostalo doći će samo.