Pandit Dr. D.C. Sati Jyotish Acharya, Ph.D. Jyotish /Sanskrit - dolazi u Hrvatsku od 3.-7.9.2017.

JYOTISH ( stručna Vedska astrologija): DIJAGNOSTIKA I KOREKTIVNE MJERE ZA VIŠE ZRAVLJA, USPJEHA I SREĆE U ŽIVOTU

Jyotish majstor svjetskog kalibra Pandit Dr. D.C.Sati dolazi u Hrvatsku u sklopu EU ture i održat će individualne Jyotish ( Vedska astrologija) konzultacije u Zagrebu.

Jyotish, ''oči Veda'' znanstvena je disciplina Vedske znanosti koja precizno dijagnosticira mikro i makrokozmičke utjecaje u našem životu tj. ''razloge'' za ono što i kada nam se dešava te nudi u nastavku vrlo učinkovite korektivne mjere za ispravljanje negativnih trendova i situacija u osobnom i poslovnom životu. Ako ste u situaciji da nešto morate rješavati u bilo kojem aspektu svog obiteljskog/poslovnog života a niste sigurni kako to uspješno napraviti dođite na osobnu Jyotish konzultaciju, pronađite uzroke i primite prijedloge korektivnih mjera za rješenje situacija.

Konzultacija obuhvaća pregled svih 12 područja života dijagnostikom osnovne natalne karte ( tu je uključeno zdravlje, dugovječnost, obitelj, profesija, zarada, ljubav, stanovanje itd.), zatim ''tajming'' gdje smo točno sada u svom životnom putovanju ( glavni i potperiod, vladavinu i rezultate te tranzite) i kako se to može popraviti, zatim pregled nadolazećih trendova 3-5 god. unaprijed ( ovisi o vrsti konzultacije) i naravno i sva vaša pitanja. Konzultacije su kompletne a oni koji su već bili na 60 ili 90 min konzultacijama mogu si bukirati kraće od 30 ili 15min za par pitanja.

Imamo prije i poslije podnevne termine, prijevod s engleskog je uključen, cijena kompletne konzultacije do 60min je 100Eura, do 45min je 80Eura, do 30min 60Eura, do 15min 40Eura. Trebate ponijeti sa sobom svoj ( i/ili člana obitelji za koga je konzultacija) datum, mjesto i što točnije vrijeme rođenja, pitanja i nešto za zabilježiti važnije detalje. Moguće je snimiti audio na upit.

1. KONZULTACIJE

♦ U ZAGREBU SU 4.-7.9.2017.
NAZOVITE 091 5045 369 za svoj termin i adresu, PRIJAVITE SE NA DONJU PRIJAVNICU ili pošaljite email na : zpulek@inet.hr

2. PUĐA - VEDSKA OBREDNA SVEČANOST ZA ISPUNJENJE I OBILJE

♦ PUĐA ZA OBILJE, ZDRAVLJE I SREĆU - RITUAL ZA POVEĆANJE SNAGE MANIFESTACIJE INDIVIDUALNIH MISLI I ŽELJA

Pandit Dr. Sati održat će i Puđu - Vedsku obrednu svečanost za Obilje , Zdravlje i Sreću. Modernim rječnikom, Puđa je ISPROBAN I DJELOTVORAN ritualni proces u kojem povećavamo snagu i učinkovitost svoje individualne misli/želje za lakše i brže ispunjenje, kroz grupnu dinamiku svijesti i preciznu strukturu izvođenja. Pandit Sati je Majstor , stručnjak za korektivne mjere Vedske astrologije a to uključuje izvođenje Puđe.

♦ PUĐA U ZAGREBU JE U SRIJEDU 6.9.2017. U 19 sati, adresa: Gajeva 38. prizemlje desno, Centar Art of Living ( AOL)

ZA PUĐU PONESITE CVIJET, MIRISNI ŠTAPIĆ; MALO SUHOG I SVJEŽEG VOĆA, ORAŠARKE ZA NUĐENJE i DONACIJU/DAKSHINA - 50kn po osobi. Sjedi se uglavnom na podu ( bit će i stolica za potrebite) pa ako trebate ponesite prostirku, jastučić i sl. Ponesite i svoju individualnu želju, namjeru koju ćete ponuditi u proces Puđe za lakše i brže ostvarenje. Pozovite prijatelje i članove obitelji :)

PRIJAVITE SE NA DONJU PRIJAVNICU. HVALA.

3. JYOTISH SEMINAR

♦ MOGUĆ JE JYOTISH SEMINAR U ZAGREBU 4.-7.9.2017. 4 DANA,
NAZOVITE 091 5045 369 za predbilježbe PRIJAVITE SE NA DONJU PRIJAVNICU ili pošaljite email na : zpulek@inet.hr

Biografija:
DrDr. Pt Dinesh Chandra Sati potječe iz Himalayskog sela Jyotir Math-a. To je jedno od četiri najvažnija sjedišta Znanja u Indiji. Ovo Sjeverno sjedište Shankaracharya tradicije, Jyotir Math tradicionalno je dom “Jyotisha” (Vedske astrologije), poznate kao ‘‘oči’’ Veda.
Sada, kao direktor Himalayan Jyotish/Yagya Research Instituta, Padit Sati nudi ovo Jyotish znanje, organizira izvođenje Yagyi, uvježbava nove generacije Vedskih Pandita, održava individualne i poslovne konzultacije, te putuje svijetom održavajući seminare i donoseći svjetlo Jyotish znanja ljudima raznih zemalja Zapada.
U doslovnom prijevodu “Jyoti” znači ‘’Svjetlo’’. Veliki Adi Shankaracharya stekao je Unutrašnje Svjetlo ili Svjetlo Prosvjetljenja upravo ovdje i proširio ga kako bi oživio Vedsku mudrost i kulturu diljem Indije.
Jedan od Svetih Majstora – Guru Dev - Majstor Maharishi Mahesh Yogija , Njegova Svetost Svami Brahmananda Sarswati, bio je Shankaracharya ovog Jyotir Math-a i u to vrijeme mu je Dr. Pt Satijev otac bio na usluzi svojim čistim znanjem Jyotisha.
Pt Dr.Sati proveo je najvrijednije vrijeme početka svoje akademske karijere u ovom sjedištu znanja. Pandit Dr. Sati stekao je svoju “ Shastri” titulu u Jyotir Math Vidyalaya. Stekao je “Acharya’’ akademsku titulu( Prve klase) na S. S. B. University, Varanasi. Pandit Dr. Sati obranio je svoj doktorat, (Ph.D) u Jyotishu na Lala Bahadur Shastri Sanskrit Vidyaa Peetham sveučilištu u New Delhiju 2004. godine uz priznanje za svoj istraživački rad, erudiciju i majstorstvo u ovoj drevnoj Vedskoj znanosti.
Kasnije je izabran od Maharishi Mahesh Yogija kao predstavnik i promotor drevnog znanja Jyotisha kako bi oživio Vedsku mudrost širom svijeta. Do danas je Pandit Dr. Sati posjetio mnoge zemlje svijeta uključujući USA, Nizozemsku, Veliku Britaniju, Njemačku, Francusku, Italiju, Japan, Hrvatsku i kroz zadnjih 15 godina održao je Jyotish konzultacije tisućama ljudi. Tijekom svojih internacionalnih tura podučavao je Jyotish znanost u mnogim centrima znanja, koledžima i sveučilištima kako bi omogućio pojedincima i čovječanstvu ostvarenje maksimalnog materijalnog uspjeha i sreće zajedno s naprednim duhovnim razvojem.