KLJUČEVI USPJEHA

Svatko od nas ima i trebao bi imati svoje ključeve ili, točnije, strategije koje koristi za provedbu   obaveza i odluka, od najbanalnijih i svakodnevnih do najznačajnijih momenata, kad se od nas traži visoka spremnost, odlučnost, ustrajnost u izvršavanju zadataka.

Koliko ste puta ostali u nedoumici činite li nešto dobro i jeste li to što činite dobro izabrali? Koliko ste puta imali potrebu sve to prokomentirati s nekim od poznanika ili prijatelja? Koliko su vas njihovi pogledi i komentari odvojili od onoga što ste htjeli? Ovo nerijetko činimo skoro svi i dovodimo sebe u pitanje - čiji mi to onda život živimo i kada ćemo napokon i mi doći na red?

Odličan je osjećaj brati plodove onoga čina kojeg smo sami odlučili provesti...

U životu o kojem sada živimo, mislim na sadašnje vrijeme i napredak civilizacije u kojoj se nalazimo, niz prevelikog broja obaveza dovodi nas do zasićenja sve do trenutaka kad u potpunosti izgubimo kompas i ne vidimo što je prioritetno. Sve što činimo, ne činimo u 100%-nom dosegu i niz naših poslova i obaveza pretvara se u rutinu koja nema svoj početak ni kraj. Polovičnost obavljanja zadataka se pretvara u polovičnost života kojeg živimo. Osjećamo kontinuirano mnogo nedostataka i neminovno nezadovoljstvo.

Htjeli bismo se vratiti u dane kada smo ono malo poslova radili sa zadovoljstvom, preglednošću željenog i ostvarenog, a odluke koje smo donosili zaista i ostvarivali...

Najčešće nam je dovoljno sagledati širu sliku, promijeniti percepciju gledanog i donijeti nove i pročišćene korake i strateške planove. Propustiti kroz sito sve što je nebitno, ne hitno i dozvoliti sebi naučiti kako se baviti samo onim što nam je prioritetno - pun je pogodak.

 

RAZINE KOJE SE PROLAZE NA RADIONICI "KLJUČEVI USPJEHA":

  • Način i tehnika postavljanja ciljeva
  • Prolaz kroz neurologične razine po Dilts-u
  • Kako dobro oblikovati ishod
  • Rad u budućnosti kroz prvi korak

Radionica je namijenjena
svima koji žele biti apsolutni gospodari svog života. Što to znači?

Vi sjedite u autu svog života koji vozi povremeno netko drugi. On jednako kao i vi prati prometne znakove, drži se određenih pravila i na  temelju njih dolazi do odredišta, no njegove želje i potrebe su različite od vaših, njegove perciptivne mogućnosti su različite od vaših. Pokušajte s nekim pogledati isti film ili pročitati istu knjigu - reakcije, kritike su kao "nebo i zemlja".

Dokle ćete dozvoliti da netko drugi upravlja vašim autom kojim vozite kroz svoj život. Preuzmite komande i krenite. Ako i pogriješite ulicu ili smjer, bar nećete nikoga zato kriviti, a naučit ćete putem mnogo više i sagledavati koja trasa je momentalno najsigurnija za vaš napredak.

 

Održavanje radionice:
18.10.2017. / 18 – 21 sat / Centar za kulturu Novi Zagreb / Trg Narodne zaštite 2, Savski gaj

Cijena radionice, uplata i prijava:
Cijena radionice je 300 kuna
Plaćanje potrebno izvršiti putem uplate na IBAN: HR 4523300031154058915 ili na prvom susretu u gotovini(obavezno napomenuti pri prijavi)
Prijavu je potrebno napraviti putem e-mail info@coachingflow.com
Radionica može prihvatiti najviše 10 polaznika, te svoj dolazak osigurajte na vrijeme.
Prijave se primaju do najkasnije 5 dana prije početka radionice.

NAPOMENA:
Svi polaznici radionica mogu dobiti ako žele i iskoristiti pristupačniju cijenu usluge TOP PROMO COACHING http://coachingflow.com/usluge/top-10-promo-coaching/
Ili već imate nekog vama dragog kome bi ustupili ovaj povoljan pristup individualnog coachinga.

Moderatorica i autorica radionice:
Aleksandra Ivanac / life & business coach / NLP practitioner / Theta healing Practitioner / High mediator / mentor mag. prim. educa / art teacher