Iscjeljivanje Vibracijama, 7.10.2017.

Ova zvučna kupka liječi tijelo i um, a sve što trebate je leći i opustiti se. Pod vodstvom Mirele V Neylan, iskusne iscjeliteljice zvukom, doživjet ćete različite zvukovne vibracije koje rezoniraju s vibracijama moćne iscjeljujuće energije.

Iscjeljivanje Vibracijama je sjajna terapija za probleme vezane uz stres, depresiju, umor i mnoga druga stanja koja su povezana s nedostatkom ravnoteže i harmonije u umu/tijelu/duhu. 7.10.2017. Iscjeljivanje Vibracijama u 18.30 sati

DONESITE: prostirku, dvije dekice ili vreću za spavanje da vam bude udobno, a možete donijeti i maramu ili povez da pokrijete oči da se možete bolje opustiti.

Dojmovi sudionika/ca:

"Iskustvo zvuka bubnjanja bilo je predivno. Znači, tresem se, otpuštam zijevanjem i pokojom suzom. Ruke mi gore od topline, pa i ostatak tijela. Hoću iskočiti iz kože dok dobivam širinu svemira :) Kakav vorteks i orgazmička energija!! Jedva čekam petak da totalno "odlijepim"! :) I, da, to je moje osobno subjektivno iskustvo, a svatko ga je doživio na svoj način. Toplo preporučujem i dođite bez očekivanja. Pozdrav i: kako može bolje?!"

"Svatko je dobio ono sto je najbolje za njega u tom trenutku. Da, bilo je posebno ;-)"

 

Za cijene i prijave pošaljite e-mail na: mirelamedicine@gmail.com 

Mirela V Neylan
www.heartmedicine.co.uk/hr