Novi život – Nova Ja – škola osobnog razvoja za žene

 Trogodišnji program za žene za izlazak iz krize ili prolazak kroz tranziciju. Upisujete godinu po godinu.
Cilj škole je uspješno proći kroz životne promjene, imati sebe, voditi život iz snage, a ne iz slabosti.

Iako škola ima i edukacijsku ulogu, cilj škole nije obrazovanje terapeuta, već kvalitetan i temeljit osobni razvoj na svim razinama: tijelo, emocije, znanje, duh. Radimo grupno, individualno, konstelacijama, retreatima, zadaćama, literaturom, pokretom, plesom, raznim tehnikama.

Prvi rezultati i olakšanje su vidljivi odmah, za neke treba više vremena.
«U ovih par tjedana se sve počelo mijenjati. Sebe osjećam drugačijom, ljudi drugačije reagiraju na mene, osjećam i postavljam svoje granice, sada VIDIM što se događa, a da me ne preuzmu emocije. Pojavljuju mi se novi zanimljivi ljudi, imam volju i unutarnju snagu za mnogo toga. Sve to nakon prvog modula. «

Nastava se odvija u Zagrebu.

Upisujemo dvije grupe prve godine:
varijanta 1 - za žene iz Zagreba i okolice, koje mogu dolaziti na radionice 3 puta mjesečno

varijanta 2- za žene izvan Zagreba i one iz Zagreba kojima odgovara rad jednom mjesečno vikendom

Program je jednak, ali je raspored sati drugačiji. 

O Školi
Prva godina
Upisi

 nadja 2Voditeljica: Nadja Skazlić – www.nadja.hr :

“Radimo nježno, ali sistematski, temeljito.
Jedna od kvaliteta je prilagodljivost i personalizirani pristup. Kad su grupe male, viđene ste, imate svoje mjesto, imate vrijeme za sebe, poštujem vaše potrebe. Čujem vas i pratim.” 

Škola počinje već ovaj tjedan, dođite na besplatnu pokaznu radionicu, iskusite što i kako radimo u Školici.

 

 

Tema radionice: 
Kako vratiti osobnu moć? Kako imati sebe? Nikad nije kasno

Nakon radionice imamo vremena za pitanja o Školi.

ULAZ JE SLOBODAN / PRIJAVA OBAVEZNA PREKO DONJE PRIJAVNICE. Hvala.

U srijedu, 20.09.2017. u 18.30 sati - u Zagrebu, Derenčinova 22 (kod Kvaternikovog trga)
 
Osjeti sebe.

Informacije:
Nadja Skazlić
095 199 35 32
nadja@nadja.hr
www.nadja.hr

Iskustva polaznica škole:
“Ono što me zaista raduje je kad ni ne primjetim da sam ja, nova ja… onako, podrazumijeva se.
Nova ja zaista privlači nova iskustva, nove, pozitivne, zanimljive ljude, nova učenja, nove prilike… sve češće osjećam da je zaista “samo nebo granica”. Sjetim se kad si govorila da “pustimo energiju da poteče”. Eh, sad napokon razumijem o čemu si govorila! Kako je to predivno iskustvo! Ovih ga dana često proživljavam i nadam se da će također postati “podrazumijeva se”. Ma, mogla bih ti pisati i pisati, ali poanta je u sljedećem: SRETNA SAM kao nikad do sad! Znam da sam do ovoga došla najviše svojom snagom i hrabrošću, nitko to nije mogao učiniti umjesto mene ali…, hvala ti na nesebičnoj podršci i “naviganju” od stare ja, preko nove ja, do neke još novije ja. Veselim se što ćeš raditi s novim ženama koje sada proživljavaju ono što sam proživjela i sama, jer će i one (barem dio njih, koje budu željele) kroz neko vrijeme doživljavati i proživljavati radost nove ja. “

“Razvilo se samopouzdanje, osjećaj osobne snage i moći. To zaključujem iz dva razloga: prvo, otvaram se ranjivosti, a drugo, imam više povjerenja u sebe, druge, život… da će mi pomoći u zacjeljivanju novih povreda pa sam spremnija riskirati. Češće i otvorenije govorim o svojim emocijama i potrebama, češće pokrećem inicijativu za nešto čiji je ishod upitan (dapače, koji može biti neugodan), češće priznajem da sam pogriješila… Strah i sram su se dovoljno smanjili da više nisam paralizirana i počela sam shvaćati i pomalo uživati u osjećaju (po)kretanja.”
Vjeruj mi zaista je divno, predivno prihvatiti sebe i odgovornost za svoje postupke. Vrlo mi je važna spoznaja da će i dalje biti kriza, da će se opet događati i strah i krivnja, ali sada znam kako se s time nositi. Sada sam naučila kako slijediti svoje srce i kako se boriti sa svojim kritičarima. Predivno je ne kriviti ni optuživati ikoga. Iskreno i od srca ti zahvaljujem na svemu.

Prijavnica