MEDITACIJA SA ČAKROM TREĆEG OKA I ZVUČNA KUPKA

POZIVAM VAS NA MEDITACIJU SA ČAKROM TREĆEG OKA I ZVUČNU KUPKU U PETAK 24.11.2017. OD 18 DO 19:30 SATI U ZAGREBU.

Meditacija je namijenjena svim zainteresiranima, početnicima i naprednim aspirantima.
Meditacija će biti podržana zvukom kristalne zdjele.

Na dan meditacije je aktivirana čakra trećeg oka. Treće oko je portal za primanje kozmičkih frekvencija i portal prema višim dimenzijama. U čakri trećeg oka se ujedinjuju tri nadija: ida, pingala i sušumna i kao jedinstvena energija kundalinija teku prema krunskoj čakri. Dakle, u trećem oku se ujedinjuju ženski u muški princip, pa kroz meditaciju ove energetske tokove unutar tijela dovodimo u ravnotežu.

U meditaciji ćemo raditi na pročišćavanju čakre trećeg oka sa mantrom i mudrom za treće oko.
Meditacija za čakru trećeg oka aktivira pinealnu žlijezdu. Otvaramo se unutrašnjim vizijama i receptivnosti primanja visokih frekvencija. Kada je pinealna žlijezda probuđena, otvaramo se mogućnost povezivanja sa superiornom inteligencijom, realiziramo sposobnost vidjeti suštinu pojavnog svijeta: prošlost, budućnost, sadašnjost istovremeno... Postajemo poput antene za prenošenje svjetlosti i viših frekvencija.
Na dan meditacije imamo podršku za otpuštanje prošlosti, transformaciju i otvaranje novih životnih mogućnosti.

PROGRAM:
- kratki uvod
- vođena meditacija i zvučna kupka

OBAVEZNE PRIJAVE I INFORMACIJE NA
E MAIL:
vesna.etznab138@gmail.com
ILI NA MOB: 0989294751

Voditeljica: Vesna Šantak, Uaxak Etznab, članica Zaklade Zakona Vremena (Law of Time.org), Pokreta za mir i promjenu kalendara. Održava radionice, predavanja, surađuje sa Law of Time org., prevodi tekstove dr. Jose Arguellesa i Stephanie South, uređuje blog koji je postao službena stranica mayanskog kalendara na hrvatskom jeziku (linkom povezan na stranice Law of Time. Org). Vodi radionice o kozmologiji Maya, mayanskom kalendaru, Kozmičkoj povijesti. Bavi se mayanskim iscjeljivanjem. Osim prenošenja znanja Maya bavi se i Inka šamanizmom. Inicirana je u Munay ki kroz liniju Q’ero šamana. Prenosi incijacije Munay ki 9 rituala, blagoslova. Također se bavi Reikijem i art terapijom.
Više o mayanskom kalendaru pratite na blogu i facebook stranici. http://vesnasantak138.blogspot.com/

http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

Također na linku možete pogledati o mayanskom kalendaru u emisiji „Na rubu znanosti“.

.be">
.be