ZIMSKI SEMINAR IZ BIOTERAPIJE U ZAGREBU!

Kroz 7 dana savladat ćeš bioterapijske tehnike, te ćeš moći samostalno kreirati i provoditi tretmane i tako pomoći svojim bližnjima ili uključiti bioenergetski terapiju u svoju postojeću praksu. Modul A prvi je korak da postaneš bioterapeut/kinja metode: Bioterapija – grupni bioenergetski tretman.

Očekuje te učenje u malim grupama, inspirativni i predani predavači, te jedan sasvim nov i moderan pogled na energetske terapije.
Već više od 10 godina naš centar provodi redovite vikend terapije i seminare u Hrvatskoj i svijetu. Vjerujemo u cjelovit I individualan pristup, a naše seminare vodimo stručno, razumljivo i kroz prizmu medicinskih znanosti.
Više o nama možeš saznati ovdje: www.bioterapija.org

MODUL A SEMINAR IZ BIOTERAPIJE
7 DANA / 36 SATI
31.01.-06.02.

BIOTERAPIJA – grupni bioenergetski tretman je moćna, neinvazivna i jednostavna metoda energetske terapije. Bioenergetski tretman je kreativan proces koji u sebi nosi veliki potencijal za osobni razvoj i transformaciju.

I JA MOGU NAUČITI TEHNIKU?
Svatko se može baviti energetskom terapijom. Bioterapija nije nikakva nadnaravna, "posebna moć" koju netko posjeduje, već primjena znanja o vibratorno-energetskoj prirodi čovjeka. Što se duže bavite energetskom terapijom to postajete osjetljiviji i osvješteniji. Učenje je proces.

ŠTO MOGU SA STEČENIM ZNANJEM MODUL A SEMINARA?
Možete raditi preventivne tretmane članovima vaše obitelji i prijateljima kako biste ojačali njihov imunološki sistem bez invanzivnih medikamenata ili skupih proizvoda. Steći ćete znanje tretiranja bilo kojeg akutnog ili kroničnog stanja.

Modul A je prvi od dva dostupna stupnja i preduvjet je za daljnju edukaciju nakon koje postajete bioterapeut/kinja metode: Bioterapija - grupni bioenergetski tretman.

Na ovom tečaju, prvom od 2 modula, glavni terapeuti udruge - Marina Pirš i Marko Krivić na inspirativan i razumljiv način uvest će vas u svijet bioenergetike, te vas podučiti osnovnim bioterapijskim tehnikama kako biste ih na siguran i pouzdan način mogli primjenjivati u svojoj svakodnevnici.

Predavanja su koncepirana kao kombinacija teorije i prakse, te vam kao studentu omogućavamo opservaciju i sudjelovanje na pravim grupnim tretmanima za vrijeme trajanja edukacije.

Pogledajte dokumentarni film u produkciji naše udruge o iskustvu bioterapije:MJESTO ODRŽAVANJA SEMINARA
Hotel International, Zagreb (Miramarska cesta 24)

VRIJEME I SATNICA ODRŽAVANJA SEMINARA
31.01.-06.02.
srijeda, četvrtak, petak 18 - 22h
subota, nedjelja 9 - 13h i 15 - 19h
ponedjeljak, utorak 18 - 22h

Za više informacija o rasporedu seminara, cijeni, kao i za prijave kontaktirajte nas na:
e-mail: info@bioterapija.org
mobitel: 091/568-9094
www.bioterapija.org

Prijavite se ovdje...