Ljubav i druge nezgode

Ljubav je sladunjava. Ljubav je stvarna. Ljubav je laž. Ljubav je neophodna. Ljubav je nestalna. Ljubav je vječna. Sve su ove rečenice na svoj način točne, ali jedno je sigurno: ljubav je uvijek bar pomalo nezgodna!

Baš zato, pozivamo vas da zajedno s nama proučite razne vrste i oblike ljubavi, i možda pronađete način kako da s ljubavnim nezgodama izađete na kraj: dođite na radionicu “Ljubav i druge nezgode”, koja će se održati u subotu, 10. veljače 2018., od 11.00 do 14.00 sati u prostorijama u Gundulićevoj 34.

Radionica o različitim konceptima ljubavi ponudit će kullturološke i psihodramske alate za prorađivanje emocija koje svrstavamo pod ljubav. Pri radu ćemo koristiti različite materijale, a razgovarat ćemo i o poznatoj bajci Ljepotica i zvijer, koja, kao ni ljubav, nije uvijek ono što očekujete. Voditeljica radionice je Manuela Zlatar, prvostupnica transpersonalne psihologije i psihodramska praktičarka te članica Centra za psihodramu Zagreb, a pridružit će nam se i gostujuća predavačica, komparatistica i spisateljica Milena Benini.

Cijena radionice je 160 kn, a predbilježiti se možete ovdje.

Nemojte oklijevati: prijave primamo do 8. veljače u ponoć ili do popunjavanja grupe. Broj polaznika je ograničen!

Slika: Butterflies love by Oksana Dimitrenko
 ♥