Michael Harner „Put šamana“ – Osnovni seminar Core-šamanizma

Na osnovnom seminaru šamanizma sudionici se upoznaju sa metodama 'core' šamanizma, univerzalnim ili skoro univerzalnim metodama šamana: to su šamansko putovanje u nesvakidašnju realnost s namjerom rješavanja problema i isceljivanja.

Težište seminara je klasično šamansko putovanje, bitna vizionarska metoda koju koriste ljudi diljem svijeta u svrhu istraživanja skrivenih univerzuma, nama poznatih ponajviše iz mitova i snova. Sudionici, uz pomoć ravnomjernog bubnjanja i drugih tehnika pomoću kojih dostižemo šamansko stanje svijesti, posvećeni u znanje šamanskog putovanja probude vlastite duhovne sposobnosti i ponovo uspostave vezu sa prirodom.

Sudionici na seminaru izmjenjuju vlastita iskustva i otkrića stečena na šamanskim putovanjima, radeći u parovima upoznavaju šamanske načine divinacije i iscjeljivanja. Isto tako, upoznaju načine za šamanska putovanja u nesvakidašnju realnost gdje susreću i upoznaju vlastite duhovne pomoćnike.

Sudionici nauče kako upotrebljavati šamanska putovanja u svrhu obnavljanja duhovnih snaga i zdravlja, te kako koristiti šamanizam u svakodnevnom životu da bi mogli pomoći i iscjeljivati sebe, druge i naš planet Zemlju.

Osnovni seminar "Put šamana" preduvjet je za surađivanje na naprednim seminarima Foundation for Shamanic Studies.
Datum: 3. i 4. ožujak 2018.
Mjesto održavanja seminara: Zagreb
Kotizacija: 140,00 eur

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Kontakt za više informacija:

Nicole P. Drakulič Trninić
0038598409093
nicole77@me.com
www.homoludens.si

Prijavite se ovdje Osnovni seminar Core-šamanizma