Time Line Healing Course - Sal Rachele - Zagreb

S velikim zadovoljstvom najavljujemo dolazak ekskluzivnog gosta, koji će se u svom neprekidnom putovanju po svijetu, zaustaviti i u Hrvatskoj, te će kroz svoje predavanja, radionicu i osobne konzultacije, zasigurno ostaviti nezaboravni trag u svima vama koji ćete provesti vrijeme sa njime.

Radionica: Basic TLHL Time Line Healing Course
(Tečaj - Vremenska linija iscjeljenja)

Vrijeme: 30. travnja – 2. svibnja 2018. godine od 18 do 21 sat
Mjesto: Nuvens yoga centar, Zagrebačka cesta 156B
Cijena: 200 eura
Prijave i info: 098 710 300 ili 099 6754 175
info@nuvens.hr

TLHL class – raspored:
ponedjeljak 30. travanj 18:00 – 22:00 sati
utorak 1. svibanj 9:00 – 18:00 sati
srijeda 2. svibanj 18:00 – 22:00 sati

Radionica na kojoj stječete znanja i tehnike za rad sa drugima, uz dobivanje certifikata!

Timeline Healing Tehnika (TLHT) /Vremenska crta iscjeljenja/ slična je procesu regresije ili vraćanju u prošle živote, psihološkom refremingu i pronalaženju zadaće duše. Imate priliku otići u prošlost i upoznati svoja prošla Sebstva te im dati ozdravljenje i mudrost. Duše koje su prošle TLHT tehniku izvještavaju o promjenama na staničnoj razini, rješavanju fobija, čak i o genetskim promjenama onih koji boluju cijeli život, rješavanje ili poboljšanje urođenih mana, kroničnih invaliditeta, te ostalih tzv. neizlječivih bolesti.
(Sal Rachele ne daje nikakve zdravstvene tvrdnje vezane sa TLHT).

Osobne konzultacije
Vrijeme: 08.05. do 11.05.
Cijena: 60 min – 95 eura + 15 eura prijevod
Potrebna prijava!

Osobne konzultacije sa Sal Rachelom
Sal provodi vrlo zanimljiv način osobnih konzultacija gdje počinje sa općenitim “čitanjem” evolutivnog puta Vaše duše, te svrhom i misijom vašeg života, a zatim se koncentrira na vaša pitanja. Pitanja mogu biti osobna (zdravlje, djeca, partneri, posao, roditelji, duhovni put) ili univerzalna pitanja. Koristi se iscjeliteljskim tehnikama u svrhu bilo kojeg razrješenja vaših blokada, te kanaliziranje njegovih duhovnih vodiča.

Ponijeti sa sobom nešto da možete snimiti cijele konzultacije!
Za osobne konzultacije sa Salom nazovite 098 710 300.
više na http://www.salrachele.com/readings.htm

Sal Rachele je učitelj, iscjelitelj, mistik i svećenik, sa preko 40 godina iskustva u razvijanju ljudskog potencijala. On je autor šest knjiga i napisao je mnoge e-knjige, članke i kanalizirane poruke prosvijetljenih izvanzemaljaca, anđela i uzašlih majstora. Sal je su-osnivač Sanandine škole misterija, internetskog tečaja kojeg vodi Lord Sananda, nadduša Isusa. Sal provodi brojne radionice i seminare diljem svijeta na temu iscjeljenja i uzašašća. Njegovo "iscjeljivanje vremenskom linijom(TLHL) " je jedinstveni oblik terapije koji omogućuje dušama da iscijele traumu iz ranog djetinjstva i prošlih života. Sal je također uspješan pijanist, sa nekoliko snimaka originalne meditativne glazbe.
.
Autor je knjiga: "Prava povijest Zemlje", „Integracija Duše“, „Buđenje planete Zemlje 2012–2030.“, „Zemljine promjene i 2012.“, „Život na Rubu Dimenzija“ i najnovije „Misterija vremena“.

RECENZIJA:

''Sal Rachele i Utemeljitelji vode vas na čudesno putovanje starim civilizacijama, razinama vaše duše, vanzemaljskim pomagačima i Zemljinim promjenama u nadolazećem periodu. Vrijeme je za buđenje, dragi moji jeste li spremni? Fascinantno i uzbudljivo do same kore vašeg bića.''
Krešimir Mišak

 ♦