OTVORI SE PREMA OBILJU! - radionica

Ciklus od 9 susreta
Zabrinuti zbog nedovoljno obilja u svom životu? Želite više ali kao da se vrtite u krug?
Rješenje je jednostavno, ali mu treba posvetiti vrijeme i pažnju: promijeni svoj odnos prema blagostanju!

U ovoj dinamičnoj radionici, punoj nenadanih otkrića, naučit ćete korake i postupke otvaranja prema obilju. Mijenjanjem vaših pogleda, stavova i pristupa te stjecanjem novih znanja i malih jednostavnih tajni, počet će se mijenjati i vaša osobna situacija.

PROMIJENI SEBE!

TEMELJ otvaranja prema blagostanju je mijenjanje našeg stava, uvjerenja i osjećaja prema novcu i obilju.
Okolnosti nisu presudne – svaku okolnost u kojoj se nalazimo, možemo gledati kao problem ili kao priliku.
Zato ćemo na ovoj radionici kroz punih 9 tjedana otkrivati i uklanjati prepreke unutar nas samih, vježbati novi odnos prema blagostanju, učiti važna konkretna znanja i što je najbitnije – poduzimat ćete odmah konkretne korake u vašim životima!
Kroz igru, testove, promatranje vlastitih osjećaja i vježbanje novih ponašanja , polagano se pretvarate u osobu kojoj je prirodno privlačiti obilje.

Na radionici ćemo naučiti:
• Promijeniti doživljaj novca – prihvatiti ga kao svog prijatelja!
• Nevidljivi zid između nas i obilja može se izbrisati!
• Pronalazimo i uklanjamo najvažnije barijere prema blagostanju – vlastita ograničavajuća vjerovanja i strahove.
• Proširujemo sliku o sebi, vlastitoj vrijednosti i svemu što zaslužujemo.
• Učimo jednostavne male tajne baratanja novcem.
• Osvještavamo mnoge mogućnosti koje su nam na raspolaganju.
• Zajednički kreiramo jasne i konkretne ciljeve.
• Potenciramo energiju obilja pomoću Feng Shui-a i aromaterapije.
• Povećavamo vlastitu sposobnost primanja.
• Vježbamo novi odnos prema novcu u svakodnevnom životu.
• Usvajamo najvažnije pouke najpoznatijih svjetskih money-coach-eva.
• Vježbamo virtualno pokretanje naših osobnih “strojeva za proizvodnju prihoda”

POČETAK RADIONICE: 23. travnja. 2018. (ponedjeljak)
VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola
MJESTO ODRŽAVANJA: Centar „Sretan dan“, Kralja Zvonimira 20/II , Zagreb
VRIJEME ODRŽAVANJA: 17:30 -19:45 h, 9 ponedjeljaka za redom
CIJENA: 3 rate po 370kn (avans + 2 rate tijekom 2 mjeseca)
PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
                098/702927, 091/5355197

Obzirom da je broj polaznika svake radionice ograničen, svoje mjesto možete osigurati uplatom prve rate na broj računa: IBAN HR8023600001102187329

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO NA RADIONICI

DOJMOVI POLAZNIKA:

Radionica obilja otvorila mi je sasvim novi pogled na novac i kako pametno upravljati njime. Naučila sam nekoliko tehnika koje su postale moja svakodnevna rutina i koje mi pomažu da radim ono što volim, da slijedim svoje snove i budem ono što jesam. Također naučila sam i da je obilje svugdje oko nas i da možemo svi uživati u njemu. Koje divno otkriće! Divno je bilo pratiti vlastiti napredak kroz 9 susreta, ali i napredak ostalih polaznica i gledati njihov sjaj u očima dok stvaraju planove za život koji žele živjeti i postaju one koje uistinu jesu. Hvala Sanji na odličnoj radionici.
TAMARA

Radionica OBILJA mi je otvorila nove vidike, i u mojem slučaju se nadovezala na Radionicu Ostvarivanja želja tako da mi se želje nakon ove radionice pojačano ostvaruju. Ponajviše u obliku novaca, ali i svakog drugog obilja kao što su nove ponude za honorarne poslove, gosti za kuću na Hvaru, nove ideje koje naviru i puno drugih prilika i mogućnosti, a na meni je samo da ih prigrlim. Imala sam neka tvrdokorna uvjerenja da ne mogu raditi posao koji volim i da je teško zaraditi novčeke i u tvojoj radionici sam to uistinu osvijestila i sad mi se polako šuma krči od svih nepotrebnih uvjerenja i stavova što se tiče obilja. Hvala ti na toj nevjerojatnoj energiji i podršci koju nam i dalje šalješ i toplo preporučujem svima da dođu na radionicu OBILJA i da se sami uvjere u tu posebnu čaroliju!
IRENA

Jos jedna u nizu Sanjinih radionica koje su potpuno izokrenule moj zivot – na bolje! Kao vrtlarica koja priprema zemlju da pruži najkvalitetnije plodove tako i Sanja putem pažljivo odabranih naputaka nudi ključeve za privlačenje obilja. Obilje je ustvari samo druga riječ za sve dobro što kroz igru dajemo i primamo u životu. Sanjine radionice bas kao i ljubav i sladoled, najbolje je uzimati često i u velikim količinama.
ANJA

Hvala ti draga Sanja na prekrasnoj radionici Otvaranja prema obilju na kojoj sam se napunila fantastičnom energijom, naučila jako puno (i još uvijek učim), upoznala predivne ljude i svaki ponedjeljak je bio novi a-ha trenutak za mene. Zadaće su bile nelake, ali jako motivirajuće i nadasve educirajuće, tvoje vođenje radionice je bilo puno entuzijazma i želje da nas nesebično navedeš na jedan potpuno novi način razmišljanja. Zahvaljujući radionici uklonila sam sumnje i strahove koje sam imala, sve što je prije bilo problem sada se rješava s lakoćom, dešavaju mi se lijepe i pozitivne stvari vezane za obilje i jedva čekam slijedeću radionicu da još malo poradim na sebi. Hvala ti, hvala ti, hvala ti!
NATALIJA

Kad sam krenula na radionicu Otvaranje prema obilju, moje asocijacije i razmišljanja o novcu izgledale su ovako: Stegnutost, Briga, Bol, Ljutnja, Čežnja. Znala sam da imam blokade u primanju obilja, ali tek kad sam se na radionicama počela suočavati s njima, shvatila sam da su „čudovišta“ veća nego što sam slutila. Brrrrrr! Ali… Sanja je Čarobnica, divna, brižna, mila duša koja svaku radionicu pretvara u svojevrsnu psihoterapiju, i svakom vašem napretku se veseli kao svom vlastitom. Jer je svladala Tajne. Kao u pravoj priči – Čarobnica pobijedi Čudovišta. Sve se može pročitati u knjigama, ali ona energija koja se stvara na Sanjinim radionicama je NEPROCJENJIVA. Rezultat: moje asocijacije vezane za novac na zadnjoj radionici iskristalizirale su se u novi oblik: Prijatelj, Suradnik, Suigrač, Teče, Ostaje, Obilje, Ljubav, Kreativnost, Uživanje, Voljenje Sebe. Zar sve to!!!???? Pa si vi mislite
DIJANA

Foto PIXABAY