Jyotish prezentacija i kratke individualne konzultacije

 Ovim putem vas pozivamo na dane otvorenih vrata centra Florine, u nedjelju, 22. travnja u 16.00 , 17.30 te 19.00 sati.
Napomena: Dolazak iskljucivo uz predbiljezbe na jyoti.damaru@gmail.com
Prezentacija i konzultacije su besplatne.

Jyotish prezentacija i kratke individualne konzultacije na temu blokade na fizičkom tijelu, mentalna i emocionalna vezanost, opis životne Nakshatre (zvijezde) te nekoliko osnovnih životnih savjeta. Prijave su predviđene za grupe do najviše 5 osoba. Voditeljica programa Vesna Jyoti

Preporuka: osim osnovnih podataka rođenja, datuma i mjesta, trenutak rođenja omogućava detaljniji uvid u natalnu kartu.

Jyotish kao "samayavidya" je znanost o pravim trenucima, koja se u vedskoj tradiciji koristi najmanje zadnjih 25 stoljeća. Kao znanje,koje je djelomično mistično, djelomično matematičko, razumijeva ili predosjeća, odnosno interpretira svjetlost Sunca, Mjeseca, planeta i zvijezda.

Upravo takav astrološki vedski koncept proučava povezanost pojedinca i univerzuma, gdje je moguća potvrda da je ljudski život unatoč mnogim komplikacijama i frustracijama, ipak nadgledan i upravo tako vođen. Poput znanosti uma Jyotish podrazumijeva sistem proračuna, kada će se kod osobe pokrenuti pojedini sklop podsvjesne projekcije - planete!

Natalna karta kao astralno, emocionalno tijelo individue, donosi priču o individualnoj duši te njenim potencijalima odnosno preprekama u povezanosti sa univerzalnom dušom. Ona nam daje uvid u spremište podsvijesti, program i put. Devet planeta reflektiraju obrasce na naše astralno tijelo, odnosno utječu na naše čakre te se manifestiraju u događaje. Jyotish ukazuje na trenutke otpuštanja podsvjesnih očekivanja, nada i želja, te demona strahova i sumnji, na svjesnu razinu, a upravo to otpuštanje se naziva događajem. Osvještavanjem, osvjetljenjem, svojih podsvjesnih obrazaca možemo mijenjati našu kartu, teatar našeg života na način da se astralna razina ne manifestira na fizičkoj, odnosno postići neutralnost ili obustavu reakcije na projekciju, što donosi sve dublji unutarnji mir. Osvještavanjem mijenjamo svoje duhovno, mentalno, emocionalno a samim time i fizičko.

Zato Jyotish znači svjetlo. Sretno!

Vesna je započela sa učenjem Jyotisha 2003. godine nakon svog prvog odlaska u Indiju, gdje dobiva ime Jyoti, vidjevši kako je ta disciplina prisutna u svakodnevici svakog pojedinca, prativši svaki važniji životni događaj. Proučavanjem drevnog znanja Rishija Parashare, Bepina Beharia, Prash Trivedia, učenja Barbare Pijan Lama, dugogodišnjim analizama, od 2009. Godine započela je osobna savjetovanja sa ciljem kako bi osobama pomogla uvidjeti svoje podsvjesne te nesvjesne obrasce i programe u životu, a samim time i događaje. Od 2011. usavršavala je znanje jyotisha kod indijskog pandita, Dr. Pandit Satia, te 2016. godine dodatno upoznaje i uči posebnu granu jyotisha - Nadi jyotish - najstariju metodu analize na osnovu stare tradicije starih zapisa na palminom lišću, od mađarskog astrologa Gabora Babinskog. Jyotish analize radila je pri osobnim savjetovanjima, održavala predavanja, prezentacije i analize u Harmony centru na otoku Pašmanu, Gong master trainingu na Platku, te surađivala i asistirala u drugim metodama osobnih tretmana, gdje natalna karta donosi dodatni uvid u stanje pojedinca.

Vaš Jyoti

https://www.facebook.com/events/572960069747514/